Zonder coronabewijs naar de beurs? | Schoonmaak Vakdagen

Nieuws

Zonder coronabewijs naar de beurs?
29
sep

Zonder coronabewijs naar de beurs?

De derde editie van de Schoonmaak Vakdagen wordt alweer bijna georganiseerd. Op 9 en 10 november 2021 staat Expo Houten volledig in het teken van de professionele schoonmaak. Met de afbouw van de coronamaatregelen zijn de richtlijnen voor het bezoek veranderd. Zo is een coronatestbewijs niet meer verplicht.

De overheid maakt verschil tussen evenementen, festivals en doorstroomlocaties. De Schoonmaak Vakdagen vallen onder de categorie ‘doorstroomlocatie’. Dat wil zeggen dat er geen verplichte inzet is van coronatoegangsbewijzen, net als in attractieparken en musea. Wel is het zo dat als er horeca aanwezig is, dat de regels voor de reguliere horeca gelden.

Coronabewijs niet nodig voor beursvloer

Voor de Schoonmaak Vakdagen betekent dat het volgende: Iedere bezoeker dient zich vooraf aan te melden. Gratis tickets zijn eenvoudig online te bestellen. Bij de entree van de beurs zal niet om een coronatoegangsbewijs worden gevraagd. Wilt u het restaurant van Expo Houten bezoeken? Dan heeft u deze wel nodig. Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u alleen horeca to-go. Verspreid over de beursvloer vindt u plaatsen waar u uw versnapering kunt nuttigen.

Let op: Bij klachten heeft u geen toegang tot de Schoonmaak Vakdagen. Iedere bezoeker wordt mondeling gevraagd naar een gezondheidsverklaring, net als dat verplicht is op de terrassen in Nederland. Om de beurs veilig te organiseren roepen wij iedereen met klachten op om thuis te blijven. Mondkapjes zijn niet verplicht. Uiteraard mag dit wel als u dat prettig vindt, zoals de man op de afbeelding.

Regels Expo Houten

Expo Houten heeft de volgende regels opgesteld, hier houden wij ons aan:

  • De bezoekersnorm voor deze beurzen is 1 bezoeker per 5m²
  • De organisatoren zorgen dat bezoekers zich gemakkelijk kunnen houden aan de 1,5 meter afstand via crowdcontrol en werken met gescheiden bezoekersstromen.
  • Voorregistratie is verplicht. Hierdoor houden we in de gaten hoeveel bezoekers zich aangemeld hebben en toegang krijgen
  • Gezondheidsverklaring bij aankomst is verplicht
  • Hygiënemaatregelen worden getroffen door Expo Houten en de beursorganisator

Gratis tickets

De Schoonmaak Vakdagen zijn gratis te bezoeken. Voor tickets dient u zich online te registreren via onderstaande link.

GRATIS TICKETS »