NK Glazenwassen Beste glazenwasser van Nederland
15
okt

GEZOCHT: Beste glazenwasser van Nederland

Op woensdag 16 november vindt dé glazenwaswedstrijd van het jaar plaats. Het NK Glazenwassen powered by Unger. Ben jij die glazenwasser die veilig zijn werk uitvoert, secuur werkt, effectiviteit en tempo hoog in het vaandel heeft staan en met de juiste lichaamshouding ramen lapt? Dan word jij gezocht!

Het NK Glazenwassen wordt georganiseerd door Schoonmakend Nederland en bestaat uit verschillende onderdelen. Glazenwassers worden beoordeeld op veiligheid, vaardigheid & vakmanschap, effectiviteit & tempo en ergonomie op de onderdelen ladder, hoogwerker en methodiek glaswassen. Omdat veiligheid en vakmanschap hoog in het vaandel staat, moet je de beschikking hebben over het diploma basisvakopleiding glasbewassing en een hoogwerkercertificaat.

Professionele vakjury

De professionele vakjury bestaat dit jaar uit Michiel de Reus, Bas Janssen en Peter Meijboom en beoordeelt de allerbesten op kwaliteit, ergonomie en professionaliteit. Het zijn alle drie rasechte glazenwassers. Deze vakidioten brengen hun kennis graag over op alle glazenwassers in de dop. Ze zijn niet voor niets al jaren SVS-docent.

Tijd en planning

Het NK Glazenwassen wordt georganiseerd op de Schoonmaak Vakdagen in Expo Houten. Het Nederlands Kampioenschap begint om 10.00 uur. Deelnemers worden verzocht zich om 09.30 uur te melden bij de stand van Schoonmakend Nederland.

Benodigd materiaal

Glazenwassers krijgen de beschikking over ladders en hoogwerkers. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor hun PSU. Zij moeten bij zich hebben: Emmer met haak, twee sponzen, reinigingsmiddel, krabmesje, wisser en inwasser (van 45 of 35) en microvezeldoek of zeemlerenlap.

Pak jij dé titel?

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Meld je dan nú nog aan om kans te maken op die ene titel: Beste glazenwasser van Nederland 2022!

Aanmelden doe je hier » https://www.schoonmaakvakdagen.nl/nk-glazenwassen/#nk