AaRiverside

Standnummer 06.05

AaRiverside is een dynamisch software bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in softwareontwikkeling voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Onze oplossing ItsClean is ontwikkeld in samenwerking met bedrijven uit de schoonmaak- en glazenwassers branche. Deze onderscheidt zich dan ook in de markt door zijn eenvoud, flexibiliteit en gebruiksgemak.

ItsClean is modulair opgebouwd waardoor op verschillende vlakken in uw bedrijfsvoering ingespeeld kan worden. Denk hierbij aan de ondersteuning bij uw operationele en administratieve processen. Van planning via urenregistratie naar facturering, salaris en financiële administratie.

Om in te spelen op uw behoefte en mee te gaan met de digitalisering, hebben wij voor de front office web-portals(apps) ontwikkeld. Eén van deze facetten is bijv. dat een rayonmanager (voorvrouw/man) vanaf haar mobiel/tablet de planning maakt, de uren registreert en waar nodig vervanging regelt. Daarnaast kunnen via deze portal ook bestellingen & DKS controles gedaan worden.

Wilt u meer weten dan staat de koffie altijd klaar. U kunt ons vinden op stand 05.06

Wij luisteren graag naar uw ideeën en behoeftes.

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now