Cleanfix

Standnummer 4.11

Onder het motto: Swiss Made Quality worden de Cleanfix machines in de eigen fabriek in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd. Cleanfix Benelux B.V. zorgt voor de distributie, verkoop en service in Nederland, België en Luxemburg.

Het brede assortiment bestaat uit reinigingsmachines voor professionele schoonmaakactiviteiten. Dit omvat de traditionele machines tot innovatieve reinigingsrobots!

Altijd kunnen reinigen

24 uur per dag schoonmaken; dat is nu mogelijk met de Cleanfix RA660 Navi XL! Geen beperkingen meer van batterijduur of waterhoeveelheid door het innovatieve dockingstation.Cleanfix RA 660 Navi XL

Als de batterij bijna leeg is of het water op, dan keert de RA660 Navi XL zelfstandig terug naar het dockingstation en vult of laadt zichzelf weer geheel op. Ook het vuile water wordt automatisch afgevoerd!

RA660 Navi XL volledig autonoom

Dankzij nieuwe oplaadtechnologie en compatibiliteit met snelladen, kan de RA660 Navi reinigingsrobot in slechts 40 minuten tot 80% worden opgeladen. Na een succesvolle laadactie keert de RA660 Navi XL weer terug waar deze gebleven was en vervolgt zijn schoonmaakroute. De term XL staat niet alleen voor een grotere tankinhoud en hogere reinigingsprestaties maar ook voor een tal van nieuwe innovaties en functies.

Kortom:
De RA660 Navi XL is onze meest geavanceerde autonome reinigingsrobot en combineert jarenlange ervaring met de nieuwste connectiviteit.

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Cleanfix op stand 4.11

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now