DiBO Cleaning Systems

Standnummer 04.04

DiBO Cleaning Systems

DiBO ontwikkelt en produceert allerhande reinigingsmachines en –systemen voor de professionele gebruiker. Vanaf de ontwerpfase speelt de input en feedback van onze klanten een belangrijke rol. Zo ontwerpen en bouwen wij machines die hun werk perfect doen en volledig afgestemd zijn op de noden uit het veld. Hygiëne en een schone, frisse werkplek horen daar onlosmakelijk bij. Maar ook het plezier van de gebruiker, de kostenaspecten en ons micro- en macromilieu.

Wij produceren reinigingsmachines en -systemen van DiBO-kwaliteit. Ontwikkeld voor een lange levensduur bij intensief gebruik. Innovatieve technologie die schoner en duurzamer is, design dat praktischer en ergonomischer is, motoren die stiller zijn of systemen die krachtiger reinigen. Onze high tech-productieomgeving, onze vakkundige mensen en een scherp oog op de markt, vormen de basis van deze ‘groene brigade’.

Het uitgebreide productassortiment van eigen fabricaat omvat koud- en warmwater hogedrukreinigers, stationaire hogedruksystemen en hogedruktrailers. Stuk voor stuk oerdegelijke machines, opgebouwd uit duurzame en hoogwaardige materialen en uiterst geschikt voor zowel professioneel als professioneel intensief gebruik.

Daarnaast vind je onder het DiBO-label ook een ruim aanbod aan vloerreinigingsmachines voor schoonmaaktoepassingen van uiteenlopende aard en voor diverse zachte en harde vloersoorten: veeg(zuig)machines, schrobzuigmachines en stof- en stofwaterzuigers.

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u DiBO Cleaning Systems op stand 04.04

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now