Deelnemersinformatie – Marketing

Alles wat u moet weten over uw deelname

Heeft u alles goed geregeld?

Heeft u alles tiptop geregeld voor de promotie van uw deelname aan de Schoonmaak Vakdagen? Via deze pagina helpen wij u op weg.

Win een gratis stand volgend jaar!

Bent u de exposant die de meeste bezoekers binnenhaalt? Dan krijgt u het aankoopbedrag van uw stand terug voor uw deelname volgend jaar, of voor budget bij Clean Totaal!

Via onze ticketing partner Marvel Databadge ontvangt u een persoonlijke aanmeldlink. Gebruik deze in uw bezoekerswerving zodat u bij kunt houden wie zich via u heeft aangemeld.

Geen mail van Marvel Databadge ontvangen? Neem dan contact op via deze button.

Stuur e-mail »

Banners ter promotie

Speciaal voor alle exposanten hebben we unieke banners ontwikkeld. U kunt de banners eenvoudig downloaden en gebruiken op uw website, e-mailhandtekening en social media.

Als hyperlink gebruikt u uw persoonlijke link van Marvel Databadge.

Download banners »

Goodiebag

Levert u kosteloos uw goodie aan de eerste vijfhonderd bezoekers van de Schoonmaak Vakdagen?
U hoeft ze alleen maar af te leveren bij de beurs. Wij vullen de bags en delen ze uit aan de eerste 500 bezoekers van de beurs!

Druk op de button hieronder om contact op te nemen met Gonda Hollander.

Lever uw goodie aan

Gratis promotie via ons

Wilt u profiteren van gratis reclame via Clean Totaal en de Schoonmaak Vakdagen? Vul onderstaand formulier in en wij delen uw laatste nieuws met schoonmakend Nederland en Vlaanderen. Tevens maken wij voor u een eigen exposantenpagina aan. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen!

Vul hier de link naar uw homepage in.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.
Upload hier uw logo of afbeeldingen ter promotie van uw deelname.

Vragen over uw deelname?

Heeft u ondanks het handboek toch nog vragen over uw deelname? Geen probleem! Neem eenvoudig contact op met de organisatie van de Schoonmaak Vakdagen via onderstaande button. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op »