Go Cleaning

Standnummer 02.05 & Buitenterrein

“Is alles niet al volledig doorontwikkeld?”, vraagt u zich misschien af. Als we naar onze lijn van Gardiner telescoopstelen kijken zien we dat er heel wat ontwikkelingen zijn geweest. Onze super lichte en stijve Xtreme lijn zit in zijn 3e generatie, als ook de smax 27 3K heeft dit jaar een upgrade gehad (20% stijver). Deze is ontwikkeld om waar nodig te verlengen naar 12 meter en te passen in elke kleine bestelwagen (de trend van hedendaags vervoer).

Hieruit blijkt dat ontwikkelingen blijven doorgaan. Daarom zien wij u graag om de neusjes van de zalm op telescoopgebied aan u te tonen.

Kunnen we u gelijk uitleggen waarom onze wereldwijde gepatenteerde “smart clamps” nog steeds de nummer 1 klemmen op de markt zijn. We zullen u de laatste innovaties laten zien zoals: verwisselbare jet capsules voor de borstels (3 spuit en 2 spray varianten) als ook rinsebars en de Gardiner gooseneck valve, waarbij je water aan/uit zet met het draaien van je steel om zijn as. WFP link controller al gezien? Bronzewool pads?

En ……ongetwijfeld meer, aangezien onze leverancier gemiddeld met 10 projecten bezig is, zal er tegen die tijd nog meer zijn. WIJ ZIEN U GRAAG!

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Go Cleaning op stand 02.05 & het Buitenterrein

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2021!

Book Now