ICE Benelux

Standnummer 04.01

Is investeren in schoonmaakmachines nog van deze tijd?

ICE Benelux voorziet met vernieuwd AIR concept in maatwerk RENTAL voor veeg- en schrobzuigmachines.

Rental is sterk groeiende, niet alleen in USA en Azië waar ICE vanaf haar oorsprong actief is, maar ook in de Nederland en België. Betalen naar inzet; ICE gelooft met haar filosofie slimme schoonmaak een unieke stap kunnen zetten in de markt, maar niet alleen op basis van slimme technologie. ICE biedt huurcontracten voor schoonmaakmachines aan in een All Inclusive RENTAL concept. Tegenwoordig is alles flexibel en dit geldt ook voor contracten. Het is daarom voor schoonmaakbedrijven soms lastig om te investeren in duurdere machines.

Bij ICE kunnen klanten reinigingsmachines full-service (inclusief service en onderdelen) huren, wat ervoor zorgt dat men nooit plots aanvullende kosten krijgt. Vergelijk het met Full-service Operational Lease van een auto als je wilt. Er zijn contracten van een paar maanden tot vijf jaar. Voor schoonmaakbedrijven is dit een slimme oplossing; parallel aan de lengte van een contract kan de machine ingezet worden. Bij het einde van het schoonmaakcontract staat er dan geen kostbare machine stil.

De slimme data uit de machines wordt gebruikt voor het bewaken van de kwaliteit. ICE Benelux presenteert een selectie uit haar programma voor de professionele schoonmaak tijdens de Schoonmaak Vakdagen.

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u ICE Benelux op stand 04.01

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now