Innovi

Standnummer 08.06

Innovi is dé specialist en importeur in groene reinigingsoplossingen, waarbij stoom- & droogijstechnologie en microbiologie de speerpunten zijn. Door ‘groen’ reinigen constant voorop te stellen, willen we een positieve bijdrage leveren aan milieu en hygiëne. Wij betrekken hierbij graag zoveel mogelijk (schoonmaak)bedrijven.

Onze productlijnen van Tecnovap, Intelblast, Duplex en Realco staan garant voor een milieuvriendelijke en kwalitatief betere reinigingsoplossing en leveren we aan bedrijven in Nederland en België.

Beter en sneller met aandacht voor milieu

Wij ontzorgen onze klanten met advies, training en technische ondersteuning. En zorgen dat de schoonmaak beter en sneller kan verlopen, voor een optimale schoonmaakbeleving mét aandacht voor het milieu.

Onze slogan in niet voor niets:  “The greenest way to clean”

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen laten wij u kennismaken met diverse modellen en toepassingen van onze stoom- en droogijsapparatuur en de enzymatische reinigingsproducten.logo-innovi

Ervaar Innovi

Met demonstraties kunt u met eigen ogen zien en ervaren hoe deze reinigingsmethoden werken. Wij delen dan ook onze ervaring en kennis met u, zodat u weet welke voordelen wij u bieden. Schoonmaken wordt weer leuk!

U bent van harte welkom op stand 08.06. De koffie staat klaar.

www.innovibv.nl

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now