LDL Group

Standnummer 01.01

LDL Group is een familiale onderneming, met 70 gemotiveerde medewerkers, gevestigd in Deinze. LDL Group wil de klanten een meerwaarde bieden door het aanreiken van professionele totaaloplossingen (machines, installatie en dienst-na-verkoop) die het dagelijks werk van de eindverbruiker vergemakkelijken en bijdragen tot kostenbesparing.

Onze groep bestaat uit zes verschillende entiteiten, met elk een eigen specialisatie. Wij bieden verhuur, verkoop, financiering en onderdelen aan voor uw machines. Wij verdelen kwalitatieve merken die vaak door jaren ervaring ook heel betrouwbaar zijn. Stuk voor stuk merken die hoog aangeschreven zijn in de wasserijwereld.

Laundry BV is onderdeel van LDL Group. Zij hebben reeds 40 jaar ervaring in de sector. Zij zijn exclusief importeur van IPSO was- en droogapparatuur binnen Nederland. Ook zij hebben een eigen team van gediplomeerde en ervaren monteurs ter beschikking.

De schoonmaaksector is dan ook één van de vele sectoren waar wij onze diensten aanbieden. Bij het schoonmaken horen ook moppen en microvezeldoeken. Deze maakt u het best schoon met het juiste detergent, temperatuur, wasbeweging en waterniveau. Wij hebben hiervoor de geschikte oplossing, kom langs op onze stand en vraag ernaar! Wij helpen u met veel plezier

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u LDL Group op stand 01.01

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now