Militex

Standnummer 4.8

Militex is al meer dan 70 jaar ontwikkelaar en producent van een totaalpakket aan innovatieve en veilige reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten onder private label.

De afgelopen 30 jaar heeft Militex zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van microbiologische reinigers. Deze producten sluiten perfect aan bij de hedendaagse trend om duurzamer met onze aarde om te gaan.Militex EcoFactory

Duurzaam schoonmaken

Duurzaam schoonmaken is het reinigen met microbiologische producten. Producten zonder gevarentekens. Veilig dus voor mens en milieu. Deze producten gaan lang mee en werken door, voorzien in de behoefte van de mens en het milieu en reinigen kwalitatief goed.

Voor iedere toepassing een oplossing

Het ruime aanbod biedt producten op maat, voor elke ondergrond en voor diverse toepassingen zoals: interieur, sanitair, keukens, vloeren en wanden. Onze producten worden in zeer uiteenlopende marktsegmenten gebruikt, waaronder: Agro, Leisure, Automotive, Industry, Food, Healthcare etc. “Wij laten niets aan het toeval over en blijven ons constant verder ontwikkelen zodat wij u continu de beste schoonmaakproducten kunnen aanbieden.”

Bezoek de stand!

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Militex op stand 4.8

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now