MTS Euro Products

Standnummer 4.6

MTS Euro Products levert sinds 1991 een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen. Wij bieden een volledige hygiënepakket aan waardoor u, dankzij ons one-stop-shop-concept, al uw hygiëneproducten bij één leverancier koopt. Vanuit ons splinternieuwe logistiek centrum van 30.000 m2 in Maassluis bedienen wij dagelijks onze klanten in binnen- en buitenland. Service, snelheid en flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die ons maakt tot wat we zijn: een betrouwbare, servicegerichte leverancier en kennispartner voor al uw hygiëneproducten.

E-Tissue

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen presenteren wij onze nieuwe 100% circulaire productlijn E-Tissue. E-Tissue is een 100% circulair product dat we volledig uit topkwaliteit gerecycled kraftpapier, cellulose trims en ingezameld handdoekpapier produceren. Hierdoor reduceren we de afvalstroom en dragen we met z’n allen bij aan een duurzamere wereld voor mens en dier. Het papier heeft een uiterst zacht tissue-gevoel en een aangename geur. Door de speciale samenstelling heeft het een groot nat/sterk-vermogen. De kwaliteit staat gelijk aan een pure cellulose kwaliteit.

MTS Europroducts schoonmaak vakdagen 2019

Als kennispartner van hygiëneproducten willen wij samen met de groothandels de eindgebruiker zo goed mogelijk van dienst zijn. Samenwerken is elkaar versterken. Daarom willen wij onze kennis op het gebied van o.a duurzame producten overdragen aan de bezoekers. Onze productspecialisten staan klaar om de bezoekers te enthousiasmeren over onze 100% circulaire productlijn waarmee de keten van productieproces tot aan het inzamelen van gebruikt handdoekpapier, volledig wordt gesloten. De Schoonmaak Vakdagen zijn voor ons geslaagd wanneer wij de bezoekers hebben kunnen enthousiasmeren over onze circulaire productlijn. Met duurzame producten stijg je tegenwoordig uit boven je concurrentie, het is net zo eenvoudig en voordelig als andere producten en zodra je er eenmaal mee werkt word je er steeds enthousiaster over.

U vindt MTS Euro Products op de Schoonmaak Vakdagen op stand 4.6

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now