AaRiverside

Standnummer 10.02

Algemeen

MTS Euro Products levert sinds 1991 een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen.

MTS Euro Products denkt in oplossingen. Zowel voor onze klanten als voor de eindgebruiker. Wij zijn een onafhankelijke speler en dat geeft ons de vrijheid om ons assortiment samen te stellen uit producten van diverse internationaal georiënteerde ondernemingen. Hierdoor beschikken wij over een diverse en hoogwaardige selectie hygiëneproducten die wij complementeren met serviceartikelen zoals afvalzakken. Ook leveren wij – als belangrijk onderdeel van ons klantgerichte serviceconcept – diverse A-merken.

One stop shopping

Wij zijn een onafhankelijke speler en dat betekent dat wij ons assortiment haarfijn kunnen afstemmen op uw wensen. Of u nu een A-merk wilt, of liever gebruik maakt van uw eigen private label. Wij werken volgens het ‘one stop shopping’ concept. Dat betekent dat u niet langer langs diverse leveranciers hoeft om uw hygiëneproducten in huis te halen.

QuartzLine

Kwarts is een zuiver mineraal. Duurzaam en stoer. Elegant en krachtig. De perfecte inspiratie voor onze nieuwe lijn hoogwaardige dispensers.

Uitgevoerd in smetteloos wit, robuust zwart en een heel stijlvolle variant in zwart met RVS. Met de QuartzLine presenteert u kwaliteit en elegantie in elk interieur.

De QuartzLine is tot in alle details doordacht en compleet uitgevoerd. Met zorg ontwikkeld voor de professionele gebruiker. Voor elke toepassing en voor elke ruimte vindt u de juiste keuze.

U kunt ons vinden op stand 10.02

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now