Naturama Green Planet

Standnummer 04.02

Naturama levert schoonmaakmiddelen die even goed of beter werken dan de bestaande schadelijk chemische producten die nu op de markt zijn.

Deze producten zijn veiliger voor de mensen om mee te werken en onschadelijk voor het milieu.

Het einde van de mythe dat

Groene producten niet werken en

Effectieve producten niet Groen zijn.

De geschiedenis van Naturama begint in de jaren 50. In vele industriële toepassingen werd voor reiniging gebruik gemaakt van agressieve chemicaliën. De bijwerkingen waren nauwelijks bekend en er werd zelden beschermende kleding gedragen. Veel gebruikers hebben later dan ook ziektes gekregen.

Als reactie hierop is Naturama ontwikkeld. De ontwikkelaars waren in de fifties werkzaam in de automotive industrie in Manchester en in de luchtmacht van Israël. Nadat zij hun ziekte hadden overwonnen hebben zij hun leven gewijd aan het ontwikkelen van veilige ongevaarlijke schoonmaakmiddelen.

Naturama producten zijn schoonmaakproducten. De productenreeks is groot. Waar voorheen met name de zware industriële toepassingen een rol speelden met hun vervuiling, bestaande uit zware olies en vetten, zijn er nu ook toepassingen in horeca, wasserijen, auto-interieurs, scheepvaart, land- en tuinbouw, waar kinderen spelen, dieren leven, et cetera.

Zie https://naturama.green/project/alle-producten-nl/ voor de huidig aangeboden producten reeks.

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Naturama Green Planet op stand 04.02

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now