Nilfisk

Standnummer 07.01

Nilfisk is al meer dan 100 jaar leverancier van reinigingsoplossingen.

Met de eerste intelligente autonome schrobzuigmachine – de SC50- is Nilfisk klaar voor de toekomst. Deze schrobzuigmachine is gecertificeerd door een extern onafhankelijke partij die geaccrediteerd is door het Amerikaanse Agentschap voor veiligheid en gezondheid op de werkvloer (U.S. Occupational Safety and Health Agency). Dat betekent dat de machine voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

nilfisk schoonmaak vakdagen 2019

Indien op de juiste locaties autonome reinigingsmachines worden ingezet kan een enorme stijging in de productiviteit gerealiseerd worden. De gebruiker kan zijn tijd nu gebruiken om andere werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast zorgt een autonome machine voor een constante kwaliteit.

Fleetlogger – SiteAssist

Het beheren en optimaal inzetten van een vloot reinigingsmachines is tegenwoordig een vereiste. Met Fleetlogger is het als beheerder mogelijk inzicht te verkrijgen in de locatie en het gebruik van uw machines aan de hand van data. U verkrijgt inzicht in hoe machines gebruikt worden en kunt bepalen of dat optimaal is. Indien dat naar uw mening niet zo is kunt u nu ingrijpen en bijsturen.

Ook kunt u onderhoud sturen en managen met deze digitale producten van Nilfisk. Allemaal met als doel het streven naar een optimale inzetbaarheid en gebruik van uw vloot reinigingsmachines.

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Nilfisk op stand 07.01

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now