QWIKR

Stand 4.7

QWIKR® staat voor een hygiënisch en langdurig fris resultaat. Wij willen onze hulp aanbieden aan de mensen in de zorg die verantwoordelijk zijn voor het hygiënisch schoonmaken van de omgeving waar patiënten, cliënten en ouderen verblijven.

Bij het ontwikkelen van de producten is het belang van de schoonmaker vooropgesteld. De QWIKR® schoonmaakproducten zijn met niets te vergelijken. De doelstelling is om producten te ontwikkelen waarmee hygiënischer, beter en sneller kan worden gewerkt met als resultaat een langere frisheid van de behandelde oppervlaktes. Onze freshtex doeken verwijderen maar liefst 99,99% van de bacteriën met alleen water.QWIKR Professional Schoonmaak Vakdagen 2021

Freshtex schoonmaakdoeken

Op de Schoonmaak Vakdagen tonen wij onze freshtex schoonmaakdoeken. Daarnaast tonen wij onze doorontwikkelde mop die past op elk systeem.

Wij komen graag in contact met inkopers van de schoonmaakorganisaties in de gezondheidszorg. Voor ons is het geslaagd als wij onze naamsbekendheid vergroten en afspraken genereren.

U vindt QWIKR op stand 4.7!

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now