SIEV

Standnummer 08.03

De Vereniging Schoonmaken is een Vak! oftewel SieV is op eind maart 2012 opgericht. Met als doel de belangen zo goed mogelijk te behartigen van mkb-schoonmaakbedrijven. Per juni 2019 heeft SieV 221 leden en vertegenwoordigt daarmee circa 15.000 leden.

De leden van SieV bestaan uit een mix van (grote, middelgrote en kleine) mkb-bedrijven en zzp ‘ers. SieV zet zich onder andere in voor betere cao, bevorderen van samenwerking en kennisdeling tussen haar leden.

Ledenplatform & keurmerk

Om deze kennis onderling met elkaar te bevorderen heeft SieV onder andere een leden-platform, waarbij leden vragen aan elkaar kunnen stellen. Tevens worden er themabijeenkomsten georganiseerd waarmee in januari 2020 van start zal worden gegaan, zodat het delen van kennis tussen de leden extra zal worden gestimuleerd. Daarnaast streeft SieV naar verantwoorde normen die gehanteerd worden bij haar leden, middels een eigen SieV-keurmerk.

Samenwerking is kracht

Tenslotte werkt SieV zowel op operationeel als bestuurlijk niveau samen met andere mkb-brancheverenigingen zowel binnen als buiten de schoonmaakbranche. Kortom: SieV streeft naar zoveel mogelijk samenwerking, immer is samenwerken de kracht van de toekomst.

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u SIEV op stand 08.03

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now