Solution

Standnummer 03.04

In mei 2018 introduceerde Solution® het SoftWashconcept in Nederland en met succes. Inmiddels hebben zich al 11 partners aangesloten. SoftWashing is het alternatief voor hogedruk reiniging.

Het resultaat blijft 4 tot 6 keer langer schoon. SoftWashen behandeld het oppervlak en desinfecteert deze, de organische vervuiling sterft af.

Bij andere methodes wordt er slechts visueel gereinigd wat er slechts schoon uitziet. Maar bijna altijd word de groei omstandigheid van de organische vervuiling geconditioneerd, er komt licht en lucht bij, waardoor het probleem ernstiger terugkeert.

Door de organismes te doden (behandelen) blijft er een langduriger schoner resultaat.

SoftWash systems voorziet in apparatuur, chemie, opleidingen en alle benodigde support om van SoftWashen een succesvolle onderneming te maken. In Nederland is dan ook maar slechts plek voor 20 tot 25 toegewijde partners. 

Wij nemen het partnerschap dan ook serieus. Als distributie partner van SoftWash systems USA volgen wij het exacte model uit de USA welke al meer dan 27 jaar zéér succesvol wordt uitgevoerd.

Iedereen kan machines en chemie verkopen maar wat SoftWash systems zo uniek maakt is de complete begeleiding NA de aanschaf.

U vindt ons op rij 03 stand 04. Wij zijn er voor U.

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now