The Clean Experience | Schoonmaak Vakdagen

The Clean Experience

Standnummer 06.06

Schoner dan schoon

The Clean Experience bedient een breed scala aan bedrijven met hoogwaardige schoonmaakmachines. Van levensmiddelenindustrie, automotive, zorg- wellness- en horeca.

Knelpunten binnen schoonmaakwerkzaamheden zijn met behulp van onze stoomstofzuigers verleden tijd. Voor de automotive branche is er geen andere machine die zó multifunctioneel is. In de levensmiddelenindustrie is schoon ook veilig schoon. De stoom vernietigd schimmels en bacteriën, wat noodzakelijk is in zorg en wellness.

Stoom = sneller, beter en makkelijker reinigen

Alles is sneller, beter en makkelijker te reinigen met onze stoomstofzuigers. De stoom doet het werk, in combinatie met de hulpstukken die samen met onze klanten in diverse branches zijn doorontwikkeld. De hoge temperaturen maken chemische toevoegingen en reinigingsmiddelen veelal overbodig en u werkt tegelijk conform HACCP-norm.

Behalve het schoonmaakresultaat zorgen onze stoomstofzuigers voor gemak, besparingen en is het daarbij goed voor het milieu.The Clean Experience

 

Garantie en service

Dankzij ons diverse aanbod aan stoomstofzuigers is er voor elk bedrijf een gepaste machine. Service, kwaliteit en klantgerichtheid zijn punten waarop wij ons onderscheiden. Wij bieden 2 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op de boiler en warmte elementen. Onze serviceafdeling beheren wij zelf.

Wilt u de stoomstofzuigers in werking zien, of wilt u een afspraak maken

Bezoek de stand

Op de Schoonmaak Vakdagen 2019 vindt u The Clean Experience op stand 06.06

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Gratis

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2019!

Boek Nu