Wecoline

Standnummer 04.03

Professionele schoonmaak vraagt om duurzame oplossingen. Op de Schoonmaak Vakdagen presenteert Wecoline u daarom de schoonmaakconcepten waarmee het schoonste resultaat wordt behaald met alléén water.

Beter voor mens en milieu. Zo presenteren wij de Bright ’n Water pads. De oplossing voor milieuvriendelijk vloeronderhoud. De briljante vloerpads hebben een speciale toplaag waardoor zij geschikt zijn voor strippen, reinigen en polijsten met alleen water.

Duurzaam reinigen met ozonwater

Ook zullen wij u alles vertellen over schoonmaak met gestabiliseerd ozonwater. Het Tersano schoonmaaksysteem zet leidingwater om in dit gestabiliseerd ozonwater. Er ontstaat een krachtige duurzaam schoonmaakproduct.

Chemie verleden tijd met Allure microvezel

Dagelijkse schoonmaakchemicaliën zijn verleden tijd. In combinatie met de Wecoline Allure microvezel materialen wordt geprofiteerd van de eigenschappen van beide producten voor een optimaal hygiënisch en streeploos resultaat.

Wilt u vandaag al op een duurzame en effectieve manier schoonmaken? Neem dan contact op met onze Verkoop binnendienst afdeling (0)38 468 68 88, mail naar sales@wecovi.com of kijk op onze website www.wecoline.com. Wij verwelkomen u graag op de Wecoline stand, rij 4 stand 3.

Tot dan!

Bezoek de stand

Op de Schoonmaak Vakdagen bezoekt u Wecoline op stand 04.03

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2021!

Book Now