Werner & Mertz

Standnummer 09.01

Werner & Mertz Professional is meer dan 150 jaar een pionier in hygiëne en duurzaamheid in de professionele schoonmaaksector. Sinds onze oprichting zijn we gefocust op de bescherming van natuurlijke bronnen, duurzaamheid en behoud van de biodiversiteit.

Deze filosofie vindt u niet alleen terug in onze producten maar eveneens op onze ecologisch gecertificeerde productiesites.

Ultieme klanttevredenheid

Wij focussen ons op onze klanten door continu onze kennis up te daten m.b.t. jullie behoeften. Zo bieden wij keer op keer lange-termijnoplossingen aan en streven we naar de ultieme klantentevredenheid.Werner & Mertz Schoonmaak Vakdagen

Uit ons respect voor diversiteit en ons engagement om innovatieve merkproducten te ontwikkelen, willen wij waarde creëren die het leven van onze klanten verbetert en vergemakkelijkt.

Bij Werner & Mertz bieden we een evenwicht tussen het creëren van nieuwe technologieën, die efficiëntie verhogen, en het geven van een persoonlijke toets. Dit is mogelijk door onze hoog opgeleide, gemotiveerde en handelingsgerichte professionals.

Duurzaamheid zonder concessies

Zij kunnen u oplossingen en diensten aanbieden die uw verwachtingen overstijgen. Op deze manier ontgrendelen we het potentieel van onze natuur en verhogen we onze levenskwaliteit. 

Onze kennis zorgt voor evenwicht tussen techniek en natuur zonder in te geven aan veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, ecologische verantwoordelijkheid.

Bezoek de stand

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Werner & Mertz op stand 09.01

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now