Marketingcafé op 15 augustus extra boost voor Schoonmaak Vakdagen
7
aug

Marketingcafé op 15 augustus extra boost voor Schoonmaak Vakdagen

Co-creatie is de rode lijn door de 2e editie van de Schoonmaak Vakdagen, die op 12 en 13 november in Expo Houten plaatsvindt. Om dit bijzondere en waardevolle vakevent extra kracht bij te zetten, initieert Prosu Media Producties op donderdagmiddag 15 augustus het Schoonmaak Vakdagen Marketingcafé. “We gaan samen met de marketeers van de exposerende bedrijven aan de slag. Tell-a-friendacties, innovatietours, VIP-arrangementen: we geven het creatieve brein van alle marketeers die aansluiten alle ruimte voor ideeën en initiatieven. Samenwerken met alle partijen krijgt zo een enorme potentie”, daagt algemeen manager Lisanne Andeweg uit.

Dit bericht is tot stand gekomen dankzij de unieke samenwerking tussen vakmedia Schoonmaakjournaal en Clean Totaal. Auteur: Petra de Bruin

Deuren Marketingcafé geopend vanaf 14:00 uur

Op het kantoor van Prosu Media aan de Eskimolaan 13 in Dronten gaan op donderdagmiddag 15 augustus voor het eerst de deuren van het Schoonmaak Vakdagen Marketingcafé open. Lisanne blikt vooruit: “De middag start met een inloop vanaf 14:00 uur. Om 14:30 uur praten we elkaar bij over de huidige stand van zaken rondom de Schoonmaak Vakdagen, over de plannen die er momenteel al liggen en zijn uitgevoerd voor de exposanten en bezoekerswerving. Daarna is er heel veel ruimte voor het initiëren en beoordelen van nieuwe ideeën en initiatieven! Als afsluiting staat rond 16.30 een borrel in ons café klaar.”

Unieke samenwerking vakmedia

Voor deze tweede editie van de Schoonmaak Vakdagen hebben Clean Totaal – waar Prosu Media Producties deel van uitmaakt – en het online contentplatform Schoonmaakjournaal voor een unieke samenwerking gekozen. Petra de Bruin van Schoonmaakjournaal is dan ook op 15 augustus in het Marketingcafé aanwezig. “Ik geloof echt in de kracht van samenwerken. In 2014 nam ik plots de organisatie van de Beste Schoonmaker over en zocht de samenwerking met sponsors en ambassadeurs, dus met die bedrijven die een vakverkiezing een warm hart toedragen. Wat we toen met z’n allen hebben bereikt, is enorm en onvergetelijk. Voor die impact ga ik nu weer. Uiteraard niet alleen, maar samen met Lisanne en een groep enthousiaste marketeers om ons heen. Ik heb er zin in!”

Deze bedrijven zijn er al bij

Het idee van dit marketingcafé hebben Wecovi, Militex, AaRiverside, BOMA, Biofriends, Facility Trade Group, SteamteQ, W3Worx (Appreo) en CleanJack al omarmd. “Wie nog wil en op 15 augustus kan aansluiten, is uiteraard zeer welkom om zich aan te melden. Mail of bel me gerust”, enthousiasmeert Lisanne.

lisanne.andeweg@prosu.nl | 06 – 51 43 07 80 of (0320) 286 939