Bezoeker

Alles wat u moet weten over de Schoonmaak Vakdagen

Nederlands vakevenement voor de professionele schoonmaak

De Schoonmaak Vakdagen keren terug in 2019! Op 12 en 13 november 2019 staat Expo Houten wederom volledig in het teken van schoonmaak. Maak kennis met de allerlaatste innovaties, bekijk de laatste trends, verrijk uw kennis en ervaar live-demonstraties op hét schoonmaak vakevenement van Nederland.

Tickets voor de Schoonmaak Vakdagen zijn gratis. Meld u nu aan via onderstaande button!

Registreer GRATIS tickets »

Uniek deelnemersveld

Op 12 en 13 november 2019 geeft de Schoonmaak Vakdagen de ruimte aan experts waarmee u uw schoonmaak beter en efficiënter kunt maken en inrichten. Van reinigingsmiddelenfabrikant, groothandel, softwareontwikkelaar, machinebouwer en hogedrukspecialisten. Ontdek hieronder welke exposanten dit jaar van de partij zijn.

Bekijk de exposanten
Rob Stokkel ICE Benelux Schoonmaak Vakdagen 2019

Rob Stokkel - Marketing & Sales Director ICE Benelux

Op de Schoonmaak Vakdagen staat de aandacht voor schoonmaakbedrijven centraal. Dat is de kern! Als je als schoonmaakbedrijf op de hoogte wilt blijven van de nieuwste technieken die bijdragen aan slimmer werken? Dan moet je de Schoonmaak Vakdagen gewoon bezoeken.”

Günther Bolleurs Go Cleaning Schoonmaak Vakdagen 2019

Günther Bolleurs - directeur Go Cleaning

Wij komen op de beurs in november (sorry concurrentie) wéér met hele nieuwe innovaties van onze hoofdleverancier Gardinder Pole Systems!

Wie staan er op de beurs?

Schoonmaak Vakdagen 2019 is de enige vakbeurs van de lage landen die zich richt op schoonmakers. Bezoekers zijn binnen twee dagen op de hoogte van de innovaties en mogelijkheden van nieuwe producten en diensten binnen de schoonmaakbranche.
  • Groothandels en distributeurs
  • Leveranciers van schoonmaakmiddelen en materialen
  • Juridisch dienstverleners
  • Branche en belangenorganisaties
    • Chemiefabrikanten
    • Leveranciers voor werken op hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief