Deelnemersinformatie

Alles wat u moet weten over uw deelname

Heeft u alles goed geregeld?

De vierde editie van de Schoonmaak Vakdagen wordt georganiseerd op 15 en 16 november 2022 in Expo Houten. Via deze pagina informeren wij exposanten over de mogelijkheden die horen bij deelname aan de vakbeurs.

Voor praktische informatie over uw deelname, denk aan de op- en afbouwtijden, aanvullend te bestellen meubilair, stroomvoorzieningen, bekabeld internet en meer, verwijzen wij u naar het Exposanten handboek.

Download Handboek »

Aanvullend standmeubilair binnenkort te bestellen

Heeft uw stand al de uitstraling die u wenst? In de exclusieve Schoonmaak Vakdagen Webshop (actief vanaf 19 september 2022) bestelt u eenvoudig uw aanvullende standmeubilair om de geboekte stand aan te kleden.

Wanneer u bestelt via onze webshop, hoeft u zich geen zorgen te maken over de inrichting van uw stand. Op maandag 14 november 2022, de opbouwdag, worden de bestelde goederen afgeleverd in uw stand. Na afloop van de beurs worden deze weer kosteloos ingenomen.

Let op: Uw webshop-bestelling dient één week voorafgaand aan de beurs ontvangen te zijn. Bij iedere bestelling berekent Expo Houten vijf euro administratiekosten.

Catering via Vermaat

Voor de culinaire verzorging van ieder evenement werkt Expo Houten samen met Vermaat. Tijdens de Schoonmaak Vakdagen verzorgt Vermaat de catering op het Cateringplein (op de beursvloer) en het Expo Café waar in een gezellige setting iets gedronken kan worden.

Daarnaast is Vermaat u ook graag van dienst middels één van onderstaande opties.


Volledig verzorgd

Eén van de extra services die cateringpartner Vermaat biedt, is de volledig verzorging van de catering op uw stand. Deze service is eenvoudig aan te vragen via het Aanvraagformulier.

Daar vindt u ook de prijslijst.


Customer Card

Met de Vermaat Customer Card is het mogelijk om te eten en te drinken op rekening. Aan het einde van de beurs kunt u direct afrekenen of een factuur ontvangen. Bent u geïnteresseerd in de Vermaat Costumer Card? Vraag deze dan kosteloos aan via het Aanvraagformulier »

Uw webpagina op onze site

Makkelijk vindbaar zijn op de website van de Schoonmaak Vakdagen? Wij maken voor u een eigen exposantenpagina aan. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen!

Vul hier de link naar uw homepage in.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Upload hier uw logo of afbeeldingen ter promotie van uw deelname.

Vragen over uw deelname?

Heeft u ondanks het handboek toch nog vragen over uw deelname? Geen probleem! Neem eenvoudig contact op met de organisatie van de Schoonmaak Vakdagen via onderstaande button. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op »