NK Snelglazenwassen | Schoonmaak Vakdagen

NK Snelglazenwassen

Ben jij de Nederlands Kampioen SnelGlazenwassen?

Kan jij in een razend tempo glazenwassen, netjes werken en goed voor de dag komen? Meld je dan nu aan voor het Nederlands Kampioenschap Snelglazenwassen dat wordt georganiseerd op 13 november 2019 op de Schoonmaak Vakdagen!

De beste Snelglazenwasser van Nederland ontvangt een geldprijs van maar liefst 500 euro + enkele gesponsorde producten. Ook voor de nummer twee en drie liggen leuke prijzen klaar, waaronder een geldbedrag. Wacht niet en schrijf jezelf en je collega’s onderaan deze pagina in!

Deelnemersinformatie

Toegang

Het Nederlands Kampioenschap Snel Glazenwassen vindt plaats op 13 november 2019 in Expo Houten tijdens de Schoonmaak Vakdagen. Alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een valide toegangsbewijs. Deze is gratis aan te verkrijgen via deze pagina. Doe dit tijdig en voorkom wachten bij de ingang.

Reglement

Het NK heeft een officieel reglement waaraan alle deelnemers zich dienen te houden. Enkele vereisten:

  • Deelnemer mag alleen materiaal gebruiken dat ter beschikking is gesteld door de sponsoren.
  • Deelnemer dient zich van tevoren aangemeld te hebben via de website.
  • Het achterlaten van druppen of strepen betekent een tijdstraf van 0,5 seconden.
  • Onsportief gedrag resulteert in diskwalificatie.
  • Resultaten van jury en scheidsrechter zijn onbetwist.

BEKIJK HET VOLLEDIGE REGLEMENT »

Tijdschema

Kennissessies NK SnelGlazenwassen

13:30: Andy van der Meijde & Evert ten Napel
14:30: Offreren door Rix Dienstverlening
15:00: Onderhoud materieel door Go Cleaning
15:30: Grip op glasbewassing – zonder papier, meer plezier door Appreo

Vanaf 14:00 uur voorrondes NK SnelGlazenwassen

Met live commentaar van Andy van der Meijde en Evert ten Napel

14:00 uur: voorronde 1 NK SnelGlazenwassen
14:30 uur: voorronde 2 NK SnelGlazenwassen
15:00 uur: voorronde 3 NK SnelGlazenwassen
15:30 uur: voorronde 4 NK SnelGlazenwassen

16:00 uur FINALE NK SnelGlazenwassen

heb jij je al aangemeld?

Ben jij de snelste glazenwasser van Nederland?

De beste glazenwasser van Nederland combineert snelheid met precisie en netjes werken. Een professionele vakjury beoordeelt de deelnemers op houding, zorgvuldigheid, snelheid en het eindresultaat.

De Nederlandse top 3 wordt beloond met een bokaal, keiharde knaken en gave prijzen die mede mogelijk zijn gemaakt door i- team Global, Go Cleaning, Unger en GlazenwasserApp.nl!


Eerste prijs

500 euro cash
i-wash Power Wash + i-suit
Gardiner Smax 27 3k hi mod
Unger Limited edition wisser
bokaal


Tweede plaats

200 euro cash
Gardiner Slx 22 carbon
Unger ETSET

bokaal


Derde plaats

100 euro cash
Unger ETSET
Gardiner Clx 18 hybride

bokaal

Kwalificaties

Het gehele NK SnelGlazenwassen wordt afgewerkt tijdens de laatste dag van de Schoonmaak Vakdagen op 13 november 2019 in Expo Houten.

Omstreeks 14.00 uur wordt afgetrapt met de voorrondes. In verschillende tijdblokken strijden glazenwassers tegen zichzelf én de klok. Er worden strafseconden opgeteld bij druipers, strepen en missers. De tien beste glazenwassers kwalificeren zich voor de GRANDE FINALE die start om 16.00 uur!

#NKSnelGlazenwassen

Door een video op te nemen waarin duidelijk zichtbaar is dat jij oefent voor het NK, kun je de voorrondes ontlopen! De drie leukste, grappigste of snelste glazenwassers ontvangen een ticket voor de finale en hoeven zich niet meer te kwalificeren. Natuurlijk krijgen zij wel de gelegenheid om te oefenen in de beurshal.

Wat moet je hiervoor doen? Upload een video op de Facebook-pagina van het NK Snelglazenwassen of upload een video met de hashtag #NKSnelGlazenwassen. De organisatie kiest de drie leukste video’s en neemt via het sociale medium contact op.

Niet gekwalificeerd? No problemo! Meld je aan onderaan deze pagina en je wordt automatisch geselecteerd voor de voorrondes die plaatshebben in Expo Houten. Meld je aan en maak kans op die knaken!

special guests

Als glazenwasser sta je er ditmaal niet alleen voor! De prijzen worden uitgereikt door niemand minder dan Andy van der Meijde. Ooit maakte hij furore bij Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, Internazionale en Everton, raakte aan lagerwal en is sterker terug dan ooit. Zijn levensverhaal en de lessen die hij daaruit trok deelt hij voorafgaand aan de grote finale.

Tijdens de finale worden de snelle schrobbers bijgestaan door topcommentator Evert ten Napel. Wie kent hem niet van zijn historische uitspraken in FIFA als “Wat een mooie duik, een snoek is er niets bij!” of “De vlag en de fluit zeggen dat het buitenspel is. Ik denk van niet! Maarja, ik heb geen vlag en ook geen fluit.” Nu zorgt Ten Napel voor de vocale begeleiding van het NK Snelglazenwassen.

Doe mee en maak kans op die knaken!

Voor- + achternaam

Het NK Snelglazenwassen wordt mede mogelijk gemaakt door