NK Snelglazenwassen

Ben jij de Nederlands Kampioen SnelGlazenwassen?

Kan jij in een razend tempo glazenwassen, netjes werken en goed voor de dag komen? Meld je dan nu aan voor het Nederlands Kampioenschap Snelglazenwassen dat wordt georganiseerd op 13 november 2019 op de Schoonmaak Vakdagen!

De beste Snelglazenwasser van Nederland ontvangt naast de roem een geldprijs van maar liefst 250 euro. Ook voor de nummer twee en drie liggen leuke prijzen klaar, waaronder een geldbedrag. Wacht niet en schrijf jezelf en je collega’s onderaan deze pagina in!

heb jij je al aangemeld?

Ben jij de snelste glazenwasser van Nederland?

De beste glazenwasser van Nederland combineert snelheid met precisie en netjes werken. Een professionele vakjury beoordeelt de deelnemers op houding, zorgvuldigheid, snelheid en het eindresultaat.

De Nederlandse top 3 wordt beloond met een bokaal en keiharde knaken!


Eerste prijs

250 euro cash
bokaal


Tweede plaats

100 euro cash
bokaal


Derde plaats

50 euro cash
bokaal

Kwalificaties

Het gehele NK SnelGlazenwassen wordt afgewerkt tijdens de laatste dag van de Schoonmaak Vakdagen op 13 november 2019 in Expo Houten.

Omstreeks 14.00 uur wordt afgetrapt met de voorrondes. In verschillende tijdblokken strijden glazenwassers tegen zichzelf én de klok. Er worden strafseconden opgeteld bij druipers, strepen en missers. De tien beste glazenwassers kwalificeren zich voor de GRANDE FINALE die start om 16.00 uur!

#NKSnelGlazenwassen

Door een video op te nemen waarin duidelijk zichtbaar is dat jij oefent voor het NK, kun je de voorrondes ontlopen! De drie leukste, grappigste of snelste glazenwassers ontvangen een ticket voor de finale en hoeven zich niet meer te kwalificeren. Natuurlijk krijgen zij wel de gelegenheid om te oefenen in de beurshal.

Wat moet je hiervoor doen? Upload een video op de Facebook-pagina van het NK Snelglazenwassen of upload een video met de hashtag #NKSnelGlazenwassen. De organisatie kiest de drie leukste video’s en neemt via het sociale medium contact op.

Niet gekwalificeerd? No problemo! Meld je aan onderaan deze pagina en je wordt automatisch geselecteerd voor de voorrondes die plaatshebben in Expo Houten. Meld je aan en maak kans op die knaken!

special guests

Als glazenwasser sta je er ditmaal niet alleen voor! De prijzen worden uitgereikt door niemand minder dan Andy van der Meijde. Ooit maakte hij furore bij Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, Internazionale en Everton, raakte aan lagerwal en is sterker terug dan ooit. Zijn levensverhaal en de lessen die hij daaruit trok deelt hij voorafgaand aan de grote finale.

Tijdens de finale worden de snelle schrobbers bijgestaan door topcommentator Evert ten Napel. Wie kent hem niet van zijn historische uitspraken in FIFA als “Wat een mooie duik, een snoek is er niets bij!” of “De vlag en de fluit zeggen dat het buitenspel is. Ik denk van niet! Maarja, ik heb geen vlag en ook geen fluit.” Nu zorgt Ten Napel voor de vocale begeleiding van het NK Snelglazenwassen.

Doe mee en maak kans op die knaken!

Voor- + achternaam

Het NK Snelglazenwassen wordt mede mogelijk gemaakt door