glazenwasserapp schoonmaak vakdagen 2022
1
nov

GlazenwasserApp.nl – Eenvoudig de administratie digitaal

De GlazenwasserApp is administratie en planning software voor glazenwassers en schoonmaakbedrijven. Het systeem is ontwikkeld in samenwerking met een glazenwasser die op zoek was naar een eenvoudig, overzichtelijk en digitaal administratie systeem speciaal voor een glazenwasserij of schoonmaakbedrijf. Klantenbestand, planning, agenda en facturatie moesten in één dak komen. Daarnaast de wens dat het zowel op computer als telefoon te gebruiken is. ‘Na meer dan een jaar ontwikkelen is hier een app uitgekomen waar we trots op zijn.’

‘Op de Schoonmaak Vakdagen zullen wij ons nieuwe systeem GlazenwasserApp v4, presenteren die wij afgelopen jaar hebben ontwikkeld. Dit systeem is ten opzichte van ons huidige systeem sterk verbeterd in de UI (user interface) en bevat het allerlei nieuwe functies zoals; het plannen van een route met onze tekentool, urenregistratie, koppelingen met andere software en meer.’