LSG Schoonmaakgroothandel B.V.: Wij maken de schoonmakers blij!
11
nov

LSG Schoonmaakgroothandel

LSG Schoonmaakgroothandel B.V.: Wij maken de schoonmakers blij!

LSG is ontstaan door en voor mensen uit de schoonmaak, inmiddels werken er meerdere mensen met meer dan 30 jaar ervaring in de schoonmaak. Door samen met u uw wensen te inventariseren en op de werkvloer te bekijken wat de schoonmakers nodig hebben zorgen wij er voor dat uw medewerkers elke dag met de door hun gewenste materialen kunnen werken.

Advies en inventarisatie

Om er voor te zorgen dat uw medewerkers de juiste middelen en materialen van ons ontvangen gaan wij graag met u mee de werkvloer op. Of het nu gaat om de inrichting van een schoonmaak taak, het reinigen van gevels, vloeronderhoud, de inrichting van een sanitaire ruimte, ramen wassen of het kiezen van een juiste machine. Wij komen graag bij u langs om samen met u te inventariseren wat voor u en uw medewerkers op dat moment de beste oplossing is.

Werkvloer bezoeken
LSG gaat samen met u uw klant en medewerkers bezoeken om uw wensen te inventariseren
Inventarisatie
Wij inventariseren uw wensen en kijken naar de behoeften van uw medewerkers en de omgeving waar de toepassingen gebruikt moeten worden
Training & implementatie
Na de inventarisatie en goedkeuring implementeren wij de producten binnen uw organisatie door product & methode trainingen bij uw medewerkers op de werkvloer