Maak kennis met het team van de Schoonmaak Vakdagen
18
sep

Maak kennis met het team van Schoonmaak Vakdagen

Het team van de Schoonmaak Vakdagen is volop bezig met de voorbereidingen van de schoonmaakbeurs die op 14 & 15 november 2023 zal plaatsvinden. Een team dat bestaat uit vier krachtige vrouwen die de organisatie met veel plezier en daadkracht hebben opgepakt. Leer ze hier beter kennen. 

Via onze mediapartner – Schoonmaakjournaal.nl

Marketeer Janine van Ittersum
“Als marketeer ben ik inmiddels voor de derde keer betrokken bij de Schoonmaak Vakdagen. Marketing doe ik in de breedste zin van het woord: bezoekerswerving, aankleding van de beursvloer, exposanten enthousiast maken… Alles om er weer een succesvolle beurs van te maken!
Het leuke aan dit project is absoluut de saamhorigheid. Je wil een succesvolle beurs creëren voor én door de schoonmaaksector. Daarom proberen we alle exposanten te betrekken om gezamenlijk tot mooie, nieuwe ideeën te komen en tegelijkertijd te luisteren naar de feedback die we van bezoekers krijgen.

Dit jaar keert ook de glazenwasserscompetitie weer terug, waar ik nauw bij betrokken ben samen met de jongens van Glazenwasserapp.nl. Het is geweldig om te zien dat naast het officiële NK, ook deze ludieke actie groots wordt opgepikt in de landelijke media. Zo krijgen de glazenwassers ook hun verdiende plekje in de spotlight.

Na vijf edities moeten we blijven ontwikkelen, en hebben we dit jaar gekozen om ons te focussen op meer reuring op de beursvloer. Daarom kijk ik dit jaar uit naar het gloednieuwe demoplein, het verbeterde kennisprogramma en meer sfeer in de hallen en het buitenterrein van Expo Houten. We zijn volop in ontwikkeling om in november weer een fantastische beurs neer te zetten. Zie ik je dan?”

Salesdame Brigitte Beverwijk
“Ik ben Brigitte, en ik ben verantwoordelijk voor de verkoop van stands op de SchoonmaakVakdagen 2023, evenals het beheer van sponsormogelijkheden. Mijn achtergrond ligt in sales, met specifieke ervaring in de media- en evenementensector. Ik ben dan ook zeer enthousiast over mijn rol binnen het team en kijk ernaar uit om dit jaar een onvergetelijke beurs neer te zetten. Mijn dagelijkse taken omvatten het onderhouden van contacten met de standhouders en het afhandelen van alle zaken die komen kijken bij het reserveren van stands en het benutten van sponsormogelijkheden. Ik vind het geweldig om de branche op deze manier te ondersteunen en bij te dragen aan het succes van de SchoonmaakVakdagen.

Wat mijn verwachtingen betreft, ben ik ervan overtuigd dat we als enige Nederlandse beursorganisatie die zich specifiek richt op de schoonmaakbranche, een groter aantal bezoekers zullen aantrekken dan ooit tevoren. Dit biedt geweldige kansen voor standhouders en sponsoren om hun aanwezigheid te benutten en te groeien. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten op de SchoonmaakVakdagen 2023 en samen een succesvol evenement neer te zetten!”

‘Regeltante’ Esmee Groot Roessink
“Mijn naam is Esmee Groot Roessink, ik ben 24 jaar en werkzaam voor Prosu sinds 2022. Sinds dit jaar mag ik mezelf ook lid noemen van het Team Schoonmaak Vakdagen. Ik werk vooral achter de schermen voor de Schoonmaak Vakdagen. Zo heb ik onze contactpersoon van Expo Houten onder mijn sneltoets om alle bezoekers en standhouders op de beurs te kunnen laten genieten van een kopje koffie, een borrel en een hapje. Verder blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de voortgang van de organisatie zodat op 14 en 15 november alles tot in de nopjes geregeld is. Zo kunt u optimaal genieten van alles wat de beurs dit jaar de bieden heeft. Samen met Brigitte en Janine bedenk ik creatieve en interactieve manieren om de Schoonmaak Vakdagen te vernieuwen en te verbeteren. Dit doen wij niet alleen, dit doen wij samen met standhouders en andere professionals uit de branche. De Schoonmaak Vakdagen worden dus georganiseerd voor én door schoonmakers. Ik verwacht dan ook een beursvloer die bruist van de kennis en nieuwe ontwikkelingen. De beurs is voor mij geslaagd wanneer experts, schoonmaakbedrijven, professionals uit de branche en andere schoonmaak-enthousiastelingen samen komen om elkaar te informeren en inspireren met de nieuwste trens en innovaties. Tot op de beursvloer!”


Publicist Susanne Hellendoorn

“Ik ben Susanne Hellendoorn, sinds begin dit jaar hoofdredacteur van Clean Totaal. Dat betekent dat deze vijfde editie van de Schoonmaak Vakdagen mijn eerste is. Hoewel de schoonmaakbranche me totaal niet vreemd is – in de tijd van Koos van der Lei en Ruben Lijzenga schreef ik als freelancer al voor Clean Totaal – kijk ik erg uit naar een kennismaking met velen uit de branche.

De voorbereidende werkzaamheden voor de beurs in november worden voor het grootste gedeelte gedaan door de andere leden van het team. Ik nodig echter wel de mensen uit voor het kennisprogramma en ik ben voor hen dan ook het aanspreekpunt. Uiteraard besteed ik in de weken vooraf aandacht aan de standhouders en andere activiteiten tijdens de Schoonmaak Vakdagen in ons vakblad en op onze website. Tot ziens!”

 

Heb je vragen? Neem dan contact op met één van de teamleden. Nog geen tickets voor de Schoonmaak Vakdagen? Scoor ze gratis via deze link.