Business Apps Schoonmaak Vakdagen
12
okt

Communicatie optimaliseren met Business Apps

Business Apps kijkt vol enthousiasme uit naar de aankomende Schoonmaak Vakdagen. “Daar laten we de bezoekers graag kennismaken met onze alles-in-één oplossing: een eigen personeelsapp waarmee de communicatie binnen het bedrijf geoptimaliseerd kan worden”, vertelt directeur Hans Donkers enthousiast.

De oplossing biedt verschillende mogelijkheden: een digitaal prikbord, agenda met inschrijvingen, nieuwsdeling, chatfunctionaliteit, documentuitwisseling, hr-beheer en meer. Allemaal in de huisstijl van de organisatie.

Een eigen app van Business Apps is het antwoord op uitdagingen, zoals personeelstekorten, taaldiversiteit en verspreide werklocaties. Nieuw gelanceerde safety features vergemakkelijken documenten delen, aftekenen van documenten, kenniscontroles en gedigitaliseerde formulieren.

“We delen op de beurs ook graag succesverhalen van tevreden klanten, waaronder Blinck, Multi-Service, SMB Both, SenS! en branchevereniging SIEV.”

Beursdeelname

Business Apps is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023. In onze stand presenteren wij u graag onze alles-in-één oplossing. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: businessapps.nl

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Business Apps op stand 4.9