GlazenwasserApp op de Schoonmaak Vakdagen - GlazenwasserApp.nl
12
okt

GlazenwasserApp voor planning en administratie

Verbeter je glazenwassersbedrijf met de handige GlazenwasserApp: dé oplossing voor planning en administratie. Vereenvoudig taken zoals administratie, planning en facturatie met dit alles-in-één systeem.

“We introduceerden ons nieuwste systeem vorig jaar tijdens de Schoonmaak Vakdagen en sindsdien zijn veel klanten overgestapt naar dit moderne platform”, vertelt mede-eigenaar Gerlof Algra. Zowel vertrouwde gezichten als nieuwkomers in de branche ontdekken de voordelen van het systeem. “Gedurende het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe functies en koppelingen.”

Een opvallende toevoeging is het unieke planningsysteem. Hiermee kunnen gebruikers via een landkaart hun optimale werkroute uitstippelen. “We hebben er zin in om deze en andere functies te demonstreren tijdens de aankomende Schoonmaak Vakdagen.”

Op de stand kunnen bezoekers zien hoe de GlazenwasserApp werkzaamheden kan stroomlijnen en vereenvoudigen. “Daarnaast organiseren wij natuurlijk weer het NK Snelglazenwassen. Wij hebben er zin in!”

 

Beursdeelname

GlazenwasserApp is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023. In onze stand presenteren wij u graag onze digitale oplossing. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: glazenwasserapp.nl

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u GlazenwasserApp op stand 7.3, naast het NK Snel Glazenwassen.