12
okt

Nieuwe accu Makita nog sterker

Gebruikers stellen steeds hogere eisen aan hun stofzuigers. Ze moeten nog beter zuigen, minder lawaai maken en liefst snoerloos zijn. Het nieuwe 40 V Max XGT accuplatform van Makita biedt zuigers die de bekende 18 V-versies overtroeven in gewicht, zuigkracht en acculooptijd. 1 XGT accu is gelijk aan 2 LXT accu’s voor ietsje meer dan de helft van het gewicht. In combinatie met de beste motoren zuigt hij harder en stiller. Rug- en steelstofzuiger zijn daarmee geschikt voor resultaatgericht en overdag werken.

Ook de laadtijd en de prijs zijn aantrekkelijk. Ernst-Jan Karels van Makita laat het graag zien op de Makita stand. Daar zal ook de nieuwste robotzuiger te zien zijn. Die scant ruimtes, heeft diverse instelbare programma’s en een geheugen waarin precies is opgeslagen waar is schoongemaakt. Voor de schoonmaak van de buitenruimte toont Makita ook een paar interessante machines, waaronder bladblazers en borstels. Uiteraard ook op accu. Genoeg reden om de Makita stand te bezoeken.

Beursdeelname

Makita is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023. In onze stand presenteren wij u graag onze producten. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: https://www.makita.nl/

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Makita op stand 4.2