12
okt

Wassystemen van WaterMarq

WaterMarq bouwt en onderhoudt wassystemen, met name voor de glazenwassersbranche. “Op de Schoonmaak Vakdagen in Houten stellen wij diverse systemen tentoon en vertellen wij hier graag alles over.”

De installaties van WaterMarq kunnen onder meer worden voorzien van osmosewater-systemen, hoge- en lage-druksystemen, tankverwarming (door middel van diesel of elektrisch) en slangverwarming. Tevens biedt WaterMarq vaste osmosewater-systemen aan. De installaties zijn handmade en uitvoerig getest.

WaterMarq heeft een enthousiast team; de mensen hebben oog voor detail en vakmanschap staan hoog in het vaandel. “Onze klant is koning. Het leveren van kwaliteit is onze drive.” Ook na levering van de WaterMarq wasinstallatie staat het team voor haar klanten klaar. “Service schrijven wij met een hoofdletter S.”

Beursdeelname

Watermarq is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023. In onze stand presenteren wij u graag onze producten. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: watermarq.nl

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Watermarq op stand 5.0