Crohill op de Schoonmaak Vakdagen
12
okt

Werkdruk verlagen met Crohill

Bij Crohill hebben ze een missie. “We willen dat de hele schoonmaakbranche slimmer en schoner gaat schoonmaken”, vertelt Pim Hilgerdenaar van Crohill. “De laatste tijd gaat het in ons vak veel over werkdruk en werkplezier. En dat dit van invloed is op het ziekteverzuim.

Op de Schoonmaak Vakdagen staat de stand van Crohill daarom dit jaar in het teken van werkdruk: hoe kun je met de juiste middelen, materialen en methodes de werkdruk bij schoonmakers en daarmee ook bij hun leidinggevenden verlichten? En hoe draagt dat bij aan meer werkplezier? Nieuwsgierig geworden? Kom naar de Schoonmaak Vakdagen!

Beursdeelname

Crohill is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023. In onze stand presenteren wij u graag onze  oplossingen om de werkdruk te verlagen. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: www.crohill.nl

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Crohill op stand 5.8