Appreo

Standnummer 02.02

Anno 2019 zijn veel schoonmaakbedrijven bezig om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren. Vaak horen wij dat ze het nog niet voor elkaar hebben, omdat zij geen passende oplossing kunnen vinden die eenvoudig te bedienen is. Juist dat is waar Appreo in uitblinkt!

Appreo is een digitale oplossing voor de schoonmaakbranche, die het uitvoerende werkproces voor 100% digitaliseert. Met een grafische planning, object communicatie, werkbonnen, DKS checklists, urenregistratie wordt plannen, samenwerken en verwerken eenvoudiger en sneller.

Onderscheidend vermogen

Appreo onderscheidt zich met een innovatieve en flexibele grafische planning. Hiermee kunt u uw materieel, reguliere- en specialistische medewerkers vanuit één digitale oplossing inplannen op de juiste projecten. De grafische planning kunt u vanuit meerdere oogpunten benaderen waardoor u constant direct inzicht heeft in uw beschikbare en – niet beschikbare resources.

Wij zijn een jong bedrijf en maken gebruik van de modernste technieken. Voor klanten betekent dit: data in de cloud, uitmuntend gebruiksgemak en werken met eenvoudige apps.

Appreo schoonmaak vakdagen

Beursdeelname

Appreo is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2019. In onze stand presenteren wij u graag onze digitale oplossing. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: www.appreo.nl

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Appreo op stand 02.02

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2021!

Book Now