Appreo: inspireren, innoveren en winnen

Stand 2.1

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen kunnen bezoekers zich bij de Appreo stand verwonderen over de mooie, slimme en snelle software. Alle waardevolle innovaties van het afgelopen jaar zijn te zien en samen met Appreo’s verkopers en klantsucces-managers kan besproken worden hoe deze innovaties waarde toe kunnen voegen.

Tijdens de beurs in Houten introduceert Appreo de nieuwe DKS kwaliteitscontrolemogelijkheden. Vanaf nu kun je namelijk al je opdrachten, specialistische en reguliere planning, uren- en werkbonregistratie, urencontrole (automatische cao-toeslagen), facturatie en tenslotte ook de volledige DKS kwaliteitscontrole vanuit één centrale oplossing verzorgen. Dat heeft meer grip, meer tevredenheid en meer rendement tot gevolg.

Voor de derde keer op rij nodigt het Appreo planbord bezoekers van harte uit om mee te doen aan het Nederlands Kampioenschap Schoonmaakplanning. Plan als snelste drie klussen met bijbehorende medewerkers in het grafische Appreo Planbord en win 100 euro.

Appreo schoonmaak vakdagen

Beursdeelname

Appreo is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023. In onze stand presenteren wij u graag onze digitale oplossing. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: www.appreo.nl

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Appreo op stand 2.1

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now