De Excentr Daily line

Stand 4.11

Na wederom een succesvolle 2022 editie, staat Excentr ook dit jaar weer op de Schoonmaak Vakdagen in Houten! Met wereldwijd ruim 10.000 tevreden gebruikers van de ‘stick machines’ is het tijd voor de volgende revolutie: De Excentr Daily line.

De Daily line is een assortiment schrob-/zuigmachine die alle voordelen van de traditionele Excentr (stick) machines combineert met het gemak van een standaard schrob-/zuigmachine. Deze machines worden in Nederland handgemaakt van de hoogste kwaliteit materialen: roestvrijstaal en recyclebaar rotatiegegoten kunststof. Hiermee kan men effectiever en dieper schrobben en direct de vervuiling en het water afzuigen. Ook vertellen Wouter en Richard van Excentr over het vernieuwde Excentr Academy aanbod, waarin schoonmakers worden getraind in het behandelen van onder meer linoleum, natuursteen, hout en beton.

Beursdeelname

Excentr is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023. In onze stand presenteren wij u graag onze oplossingen. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: excentr.com

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Excentr op stand 4.11

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now