meclean

Standnummer 81

Meclean is producent van professionele reinigingsmachines. Bij het ontwikkelen, testen èn bij de productie van meclean machines is de focus gericht op de gebruiker(s).

Of het nu gaat om een stofzuiger, veegmachine, schrobmachine of hogedruktrailer, de nuchtere, doelgerichte benadering van meclean resulteert altijd in uiterst functionele, mechanische reinigingsmachines zonder overbodige elektronica of overbodige functies.

Een gedeelte van het meclean leveringsprogramma wordt in opdracht van meclean geproduceerd door derden. Maar ook bij het uitbesteden van productie is de meclean filosofie waarbij functionaliteit en kwaliteit centraal staan leidend.

Functionaliteit, kwaliteit en eenvoud garandeert maximale bedrijfszekerheid, toch blijft een professionele, snelle service belangrijk voor professionele gebruikers. Meclean staat garant voor een Meclean Schoonmaak Vakdagenserviceopvolging binnen 4 uur(!), in alle EU landen. Meclean heeft eigen servicepunten in België en Nederland, en er zijn meer dan 130 dealers in verschillende EU landen.

U vindt meclean op standnummer 8!

Daniel Goossens Meclean

Daniël Goossens - Marketing & Communicatiemanager Meclean

De Schoonmaak Vakdagen biedt als vakevenement toegevoegde waarde voor de schoonmaakprofessional. Wij presenteren degelijk gebouwde ‘no-nonsense’ hogedruktrailers in combinatie met SteamPLUS waarmee gebruikers het verschil kunnen maken. Perfect resultaat zonder chemie en zonder beschadiging van het oppervlak.”

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Gratis

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2018!

Boek Nu