Meclean

Standnummer 02.01

De functionele techniek van meclean garandeert maximale bedrijfszekerheid

Meclean® is producent van professionele reinigingsmachines. Bij het ontwikkelen, testen en bij de productie is de focus gericht op de gebruiker(s). Of het nu gaat om gevelreinigen, vegen, kauwgum verwijderen, vloeronderhoud of fijnstof problematiek… meclean® biedt de oplossing.

Met de zeer degelijk gebouwde hogedruktrailers in combinatie met de optie SteamPLUS® (hogedruk-stoomtechniek) kunnen de gebruikers écht het verschil maken: breed inzetbaar, perfecte reinigingsresultaten zonder chemie én zonder beschadiging van het oppervlak.

Wist u dat Meclean op de Schoonmaak Vakdagen SteamPLUS 2.0 introduceert? Bij Clean Totaal leest u alles over deze gamechanger.

Snelle service

Onze functionele, mechanische techniek zonder overbodige elektronica garandeert maximale bedrijfszekerheid, maar ook een professionele en snelle service blijft belangrijk: meclean® streeft naar een service-opvolging van 4 uur in alle EU landen.

Achter de schermen wordt door het team continu gewerkt aan innovatie, met daarbij altijd de eindgebruiker als uitgangspunt.

Primeur

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen zal ondermeer onze nieuwe, compacte hogedruktrailer te bewonderen zijn. Maar ook de andere reinigingsmachines en enkele zeer interessante ontwikkelingen zullen zeker niet vergeten worden. We verwelkomen u graag in onze stand!

U vindt meclean op de Schoonmaak Vakdagen op stand 02.01

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now