Meclean hogedruktrailers en trailerjets

Stand 2.0

De Schoonmaak Vakdagen blijven een mooie gelegenheid om de professionele reinigingsmachines onder de aandacht te brengen bij het juiste publiek. De Schoonmaak Vakdagen is de afgelopen edities met name voor de meclean hogedruktrailers en trailerjets met de gepatenteerde SteamPLUS stoom-hogedruktechniek een heel interessant evenement gebleken. Daarnaast wordt er uiteraard ook weer aandacht besteed aan de professionele hogedrukreinigers, veegmachines, schrobmachines, stofzuigers en stoomreinigers van meclean.

Deze editie zullen met name de multi-fuel én batterij-aangedreven hogedruktrailers en trailerjet-modellen in de kijker gezet worden. Meclean hanteert de term ‘multi-fuel’, omdat deze reinigingsmachines niet alleen probleemloos draaien op de fossielvrije of fossielarme brandstoffen, maar ook nog gewoon op traditionele diesel. Zo kan er naargelang de werksituatie dit wenst of vereist, zonder problemen de beste keuze in brandstof worden gemaakt. Dankzij HVO100 kan er 100 procent fossielvrij gewerkt worden. Het gebruik van HVO100 leidt tot maar liefst 90 procent vermindering van de CO2-uitstoot.

Beursdeelname

Meclean is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023. In onze stand presenteren wij u graag onze oplossingen. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: https://www.meclean.eu/

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Meclean op stand 2.0

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now