Sla je digitaliseringsslag met Nocore

Stand 3.0

Al meer dan twintig jaar ondersteunt Nocore schoonmaakbedrijven met innovatieve software om administratieve en operationele processen te digitaliseren. Als bedrijf kun je je op deze manier namelijk focussen op groei en de eigen kernactiviteiten.

Direct bij de ingang van de beursvloer (standnummer 3) staan Nocore en hun strategische partners klaar om bezoekers te adviseren over de volgende digitaliseringsslag voor hun schoonmaakbedrijf. Tijdens de vakdagen presenteert de softwarespecialist de nieuwste ontwikkelingen en modules waaronder het nieuwe planbord. Hiermee kan men laag- en hoogfrequent werk efficiënt en overzichtelijk inplannen. Daarnaast staan salesmedewerkers, consultants en directieleden van Nocore klaar om bezoekers informatie en demo’s van recente apps en modules te geven: Nocore Facility Apps (digitale werkbonnen, DKS-metingen en tijdsregistratie), Nocore Online (digitaal inschrijven en digitale urenregistratie) en Cloud en Microsoft Office oplossingen.

Beursdeelname

Nocore is aanwezig op de Schoonmaak Vakdagen 2023. In onze stand presenteren wij u graag onze software & services. U bent van harte welkom! Kunt u niet wachten? Kijk alvast op: www.nocore.nl

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Nocore op stand 3.0

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now