Waterkracht

Standnummer 10.04

Waterkracht biedt een unieke ervaring

Net als vorig jaar zal Waterkracht, een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in hogedruk reinigingstechniek, vertegenwoordigd zijn op de Schoonmaak Vakdagen in Houten.

Reinigingsoplossingen waarmee bedrijven geld verdienen staat bij Waterkracht centraal, ‘’hoe kan de klant zo snel en zo goed mogelijk zijn reinigingswerkzaamheden doen’’, aldus John Valk Accountmanager bij Waterkracht. De ontwikkeling, fabricage en onderhoud aan hogedruk reinigingsoplossingen gebeurt geheel in eigen huis. Hierdoor is het mogelijk om de klanten snel en met maatwerk te bedienen.Waterkracht schoonmaak vakdagen 2019

De meest actuele ontwikkelingen zijn de nieuwste industriële motoren. Deze voldoen aan de strengste Europese wetgeving (emissie-eisen) en zijn verkrijgbaar op alle nieuwe trailermodellen. De uitstoot van schadelijke stoffen wordt hiermee tot een minimum beperkt.

Kokend Heetwater Techniek

Standaard op alle trailermodellen is de unieke en gepatenteerde Kokend Heetwater Techniek©, hiermee wordt er tot 5 keer sneller gereinigd in vergelijking met conventionele methodes! Dit levert een aanzienlijke waterbesparing op. Dankzij de standaard inbegrepen warmtewisselaar wordt er 2 tot 4 liter per uur bespaard aan brandstof.

Nieuwsgierig welke resultaat en besparing wij voor u kunnen realiseren? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een vrijblijvend gesprek en demonstratie.

Bezoek de stand

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u Waterkracht op stand 10.04.

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now