WaterMarq

1.3 & Buitenterrein

WaterMarq is een vooruitstrevend bedrijf, gevestigd in het mooie Breda. Wij bouwen en onderhouden inbouwsystemen voor het hogere segment in de reinigingsindustrie, met name voor de glazenwassersbranche.

Onze wassystemen kunnen voorzien worden van een osmose-systeem, hoge- en lage-druksystemen etc. en zijn geschikt voor montage in zowel bedrijfsbussen als aanhangwagens. Tevens bieden wij vaste osmose-installaties aan.

Vakmanschap

Wij zijn een enthousiast team en oog voor detail, vakmanschap en service staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons is de klant nog altijd Koning. Wij bieden een standaard wasinstallatie (WM Basic Pro Line) aan, maar ook een speciaal naar wens van de klant geproduceerde wasinstallatie (WM Custom Pro Line).

Alle installaties die onze werkplaats verlaten zijn in eigen huis gefabriceerd, samengesteld en uitvoerig getest. Het leveren van Kwaliteit is onze Drive. Vandaar ook onze slogan “WaterMarq, als het om kwaliteit gaat”.

Service

Ook nadat de wasinstallatie geleverd is, staan wij klaar voor onze klanten. Service wordt hier namelijk altijd geschreven met hoofdletter S.

WaterMarq schoonmaak vakdagen

Wij hebben een demo-bus, waardoor het geven van demonstraties op locatie tot onze mogelijkheden behoort,

Onze naar wens van de klant geproduceerde wasinstallatie, de WM Custom Pro Line, is de absolute wereldtop! Schoonheid, betrouwbaarheid en topprestatie in één! Onze standaard uitgevoerde wasinstallatie, de WM Basic Pro Line, is compacter, maar daardoor zeker niet minder!

Wij bouwen eveneens osmosewatermachine. Onze WM Osmose Watermachine levert osmosewater van uitmuntende kwaliteit en kan op de wasinstallatie gebouwd worden.

U vindt WaterMarq op stand 1.3 en het buitenterrein!

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now