Eerste aanmeldingen Schoonmaak Vakdagen stromen binnen!
9
nov

Eerste aanmeldingen Schoonmaak Vakdagen stromen binnen!

Met enige trots maken wij bekend dat de eerste standhouders zich officieel hebben geregistreerd als deelnemer aan hét schoonmaakevent van Nederland op 25 en 26 september 2018, de Schoonmaak Vakdagen.

Volgens beursmanager Jay Smit verloopt de start boven verwachting: “De eerste reacties zijn overweldigend! Vanuit de markt krijgen we louter enthousiaste reacties. Ik denk dat we hiermee mogen stellen dat dit het juiste concept is voor de Nederlandse schoonmaakmarkt. Ik kan alleen maar trots zijn op het feit dat de eerste standhouders en professionals zich hebben geregistreerd om deel te nemen aan het schoonmaakfeestje van Nederland.”

Binnen vijf minuten overtuigd

Erwin Diepstraten Osmoworks Schoonmaak VakdagenEén van de geïnteresseerden die zich reeds heeft verzekerd van een prachtige stand is Osmoworks B.V. Directeur Erwin Diepstraten vertelt over zijn keuze om deel te nemen aan deze vakbeurs: “Osmoworks doet mee omdat ik er in vijf minuten van overtuigd was dat deze beurs een grote kans op succes in zich heeft.”

Daarnaast roept Diepstraten zijn collega’s op om ook deel te nemen: “Ik hoop dat mijn collega groothandelaren- en producenten de kracht van de groeiende economie ervaren en met lef deel gaan nemen aan dit evenement.”

Deelnemen?

De Schoonmaak Vakdagen biedt iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen van professioneel reinigen de kans om kennis op te doen. Voor standhouders is het vakevenement de uitgelezen kans om prospects te ontmoeten en bestaande relaties te onderhouden. Hiervoor heeft de organisatie drie pakketten ontwikkeld. Benieuwd wat wij u kunnen bieden? Bekijk de pakketten op de speciale Standhouder-pagina of neem vrijblijvend contact op met beursmanager Jay Smit.