Aftrap cao-seizoen op Schoonmaak Vakdagen
20
aug

Aftrap cao-seizoen op Schoonmaak Vakdagen

De huidige Collectieve Arbeidsovereenkomst in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf heeft een looptijd van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2018. De ‘aftrap’ van de onderhandelingen voor de nieuwe cao schoonmaak vindt plaats op de Schoonmaak Vakdagen!

Op woensdagmiddag 26 september 2018 vanaf 15.30 uur zullen Jet Linssen (campagneleider FNV Schoonmaak), Jan Kampherbeek (bestuurder CNV Vakmensen), Piet Adema (OSB-voorzitter) en Maurice Rutgrink (SIEV-voorzitter) namelijk tekst en uitleg geven over de visies en wensen  die leven binnen hun respectievelijke achterbannen.

De hieraan gekoppelde forumdiscussie wordt geleid door eigenaar van facilitair adviesbureau Facility Specialists, tevens redactielid van vakblad Clean Totaal, Henk Cornelisse.

Hand in hand?

Zullen de onderhandelingen voor de nieuwe cao schoonmaak hand in hand gevoerd gaan worden of in de arena uitgevochten? Tortelduiven of kemphanen? Ervaar het op de Schoonmaak Vakdagen in Expo Houten!

Trouwens, heeft u een vraag die u graag gesteld ziet worden? Laat het ons weten per e-mail!

Gratis tickets

De Schoonmaak Vakdagen zijn het enige landelijke evenement voor de Nederlandse schoonmaakprofessional en vindt plaats op 25 en 26 september 2018 in Expo Houten. Tickets voor het vakevenement én de cao-discussie zijn gratis te registreren via de website van de Schoonmaak Vakdagen, www.schoonmaakvakdagen.nl/tickets.