Tweede editie Schoonmaak Vakdagen in aantocht!
18
dec

Tweede editie Schoonmaak Vakdagen in aantocht!

Hét schoonmaak vakevenement voor de Nederlandse en Vlaamse schoonmaakprofessional keert terug! De tweede editie van de Schoonmaak Vakdagen wordt georganiseerd op 12 en 13 november 2019 in Expo Houten. Bent u er, net als ons, dit jaar ook weer bij?

Expo Houten staat in ook in 2019 twee dagen lang volledig in het teken van schoonmaak middels een zeer diverse vakbeurs, gecombineerd met een netwerkevent, verschillende kennissessies met inspirerende sprekers en een imposant buitenterrein.

Nog uitgebreider deelnemersveld

Beursmanager Lisanne Andeweg, tevens algemeen manager van organisator Prosu Media Producties, wist al snel dat een vervolg lonkte: “Wij kijken reikhalzend uit naar het vervolg en blikken tevreden terug op de allereerste editie. Tijdens de eerste dag van het vakevenement bleek al dat de kwaliteit van de bezoekers enorm hoog was. Mede daarom kijken wij samen met veel exposanten enthousiast terug op de eerste editie. Wij verwachten voor de komende editie een nog diverser deelnemersveld en hopen samen met de deelnemende partijen verdere groei te bewerkstelligen.”

Lisanne Andeweg Prosu Media Producties Schoonmaak Vakdagen

Lisanne Andeweg, beursmanager Schoonmaak Vakdagen

De organisatie is ervan overtuigd dat de Schoonmaak Vakdagen kan uitgroeien tot hét ontmoetings- en kennisevenement van de branche. “Het eerste gedeelte van de fundering is gebouwd in 2018 met meer dan vijftig verschillende exposanten en een uitgebreid kennisprogramma bestaande uit 27 kennissessies, verschillende demonstraties op de stands en de unieke CAO-sessie.”

Andeweg besluit: “Heeft u 12 en 13 november 2019 al in de agenda genoteerd? De Schoonmaak Vakdagen zijn in aantocht! Pakt u de handschoen in 2019 samen met ons op?”

De Schoonmaak Vakdagen samen vorm geven?

De Schoonmaak Vakdagen heeft haar plek op de beurskalender brutaal opgeëist. De organisatie zoekt constant naar manieren hoe deze twee dagen nog meer kunnen aansluiten bij uw wensen.

Wilt u met ons meedenken? Dat waarderen wij enorm. Via de contactpagina kunt u uw vragen, wensen en uw visie makkelijk bij ons kwijt.