Enerverende start Schoonmaak Vakdagen
29
jan

Schoonmaak Vakdagen 2019: Bigger and Better!

De Nederlandse schoonmaakbranche mag zich opmaken voor de tweede editie van de Schoonmaak Vakdagen. Na de succesvolle eerste editie keert hét vakevenement voor de Nederlandse en Vlaamse schoonmaakprofessionals terug in Expo Houten. Omcirkel alvast 12 en 13 november 2019 in uw agenda!

Beursmanager Lisanne Andeweg: “We hebben de plek op de beursagenda voor schoonmakend Nederland en Vlaanderen brutaal opgeëist in 2018. Deze eerste keer heeft met meer dan duizend bezoekers van uitmuntende kwaliteit aangetoond dat het evenement bestaansrecht heeft. Door een herindeling van de beursvloer kunnen we dit jaar meer dan tachtig exposanten huisvesten binnen Expo Houten! Zo wordt de beursvloer nog diverser en interessant voor een breed publiek.”

Groots buitenterrein

Voor vele exposanten van het eerste uur was het een wens om het buitenterrein uit te breiden. Trots melden we dat het gelukt is om tijdens de Schoonmaak Vakdagen te beschikken over een buitenterrein dat twee keer zo groot is! Het was een hele uitdaging, maar aan de achterzijde is ruimte gevonden voor uitbreiding. Tevens krijgen buiten-exposanten ook binnen de beschikking over enige ruimte om het gesprek aan te gaan met prospects en andere relaties.

Strategische allianties

De organisatie van de Schoonmaak Vakdagen 2019 heeft zich ten doel gesteld om een bredere doelgroep vakspecialisten naar de beurs te trekken. Middels strategische allianties met schoonmaakbedrijven, brancheorganisaties en een diepgaand kennisprogramma, welke mede mogelijk wordt gemaakt door mediapartner Clean Totaal, worden de Schoonmaak Vakdagen hét vakevenement voor rayonmanagers, objectleiders, operationeel leidinggevenden, facilitair managers, directies en meer.

Bestaansrecht

Rob Stokkel ICE Benelux Schoonmaak Vakdagen

ICE Benelux was er als de kippen bij om wederom deel te nemen aan de Schoonmaak Vakdagen. Sales & Marketing Director Rob Stokkel over het evenement: “ICE Benelux heeft ervaren dat de eerste editie van de Schoonmaak Vakdagen bestaansrecht biedt voor een volgende editie. Onze ervaringen leren dat er ruimte is voor een nationale vakbeurs specifiek voor de professionele schoonmaak. Uiteraard is de Interclean in Amsterdam voor een Internationaal georiënteerde producent van schoonmaakmachines als ICE, het platform voor de internationaal geïnteresseerden maar in verhouding bereiken we daar weinig Benelux klanten. Voor ons zijn beurzen die zich richten op het gehele facilitaire spectrum niet per se de plaats om ons te presenteren; het is een beurs met indrukwekkende staat van dienst echter, met een zeer breed aanbod en wellicht voor de schoonmaakprofessionals iets té breed. Op de Schoonmaak Vakdagen staat de aandacht voor schoonmaakbedrijven centraal en dat is de kern!”

Voorwaarts!

12 en 13 november 2019, de tweede editie van de Schoonmaak Vakdagen. Wij kijken er reikhalzend naar uit en pakken graag samen met u de handschoen op. Kunt u ook niet wachten?

Sanne van der Elst, accountmanager Schoonmaak VakdagenSanne van der Elst Schoonmaak Vakdagen 2019

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de Schoonmaak Vakdagen? Vraag bij mij de plattegrond op en ik help u graag verder.