SAVE THE DATE: 12 & 13 november 2019 Schoonmaak Vakdagen 2019
12
feb

SAVE THE DATE: 12 & 13 november 2019

Heeft u 12 en 13 november 2019 al omcirkeld in de agenda? Nee, doe het dan alsnog! Dan wordt voor de tweede maal de Schoonmaak Vakdagen georganiseerd. Expo Houten is twee dagen lang dé ontmoetingsplaats voor schoonmakend Nederland en Vlaanderen.

Met een succesvolle eerste editie achter ons, zijn de eerste stappen gezet om het evenement nog diverser, groter en interessanter te maken voor meerdere doelgroepen. Zo zal het buitenterrein twee keer zo groot zijn en zijn we in gesprek met verschillende organisaties, ondernemers en stakeholders om wederom een evenement te realiseren waar alles draait om het prachtige vak dat schoonmaak heet.

Voor de echte schoonmaakprofessional

Samen met een drietal exposanten die de Schoonmaak Vakdagen een warm hart toedragen blikken we alvast vooruit. Aan het woord komen Arjan Bolink van schoonmaakgroothandel Facility Trade Group, Rob Stokkel van reinigingsmachineproducent ICE Benelux en Günther Bolleurs van glasbewassingsgroothandel Go Cleaning.

Rob Stokkel ICE Benelux Schoonmaak Vakdagen 2019

Volgens Rob Stokkel van ICE Benelux staat aandacht voor schoonmaakbedrijven centraal op de Schoonmaak Vakdagen

“We hebben het initiatief voor een beurs uitsluitend gericht op schoonmaak, vanaf het begin omarmd. Waar andere evenementen te breed, te theoretisch of ‘te global’ zijn, is dit een laagdrempelig evenement voor de echte schoonmaakprofessional waarbij beleven en verbinden centraal staan”, aldus Arjan Bolink van Facility Trade Group enthousiast.

Rob Stokkel van ICE Benelux is dezelfde mening toebedeeld en is blij dat veel van de pioniers wederom hun deelname hebben toegezegd. “Dan krijgt het draagvlak en dat ondersteunen we van harte! Als pionier begrijpen we heel goed: als je de doelgroep iets te vertellen hebt, dan moet je er staan. En als je als schoonmaakbedrijf op de hoogte wilt blijven van de nieuwste technieken die bijdragen aan slimmer werken? Dan moet je de Schoonmaak Vakdagen gewoon bezoeken!”

Innovaties

“Wij helpen graag mee om van de Schoonmaak Vakdagen een blijvend succes te maken”, aldus de hoorbaar enthousiaste Günther Bolleurs van Go Cleaning.

Günther Bolleurs Go Cleaning Schoonmaak Vakdagen 2019

Günther Bolleurs van Go Cleaning is enthousiast over de schoonmaakbrede opzet van het vakevenement.

Hij veegt het vooroordeel van tafel dat op regionale beurzen weinig innovaties te zien zijn: “Elke tak van schoonmaak blijft met innovaties komen. Wij kunnen nu al zeggen dat wij in november (sorry concurrenten) wéér met nieuwe innovaties komen van onze hoofdleverancier, Gardiner Pole Systems.”

Gratis toegang!

Dat is nog niet alles! Onder andere groothandel Weska, private label expert Militex en producenten van hogedruktrailers Meclean en DiBO hebben ook reeds hun deelname bevestigd. Houd beide dagen vrij in uw agenda en reserveer alvast uw GRATIS tickets voor de Schoonmaak Vakdagen 2019, op 12 en 13 november 2019 in Expo Houten.

 

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Houd de website van de Schoonmaak Vakdagen of van mediapartner Clean Totaal in de gaten voor de laatste ontwikkelingen van de beursvloer, het buitenterrein en het uitgebreide kennisprogramma.

Schoonmaak Vakdagen 2019 tickets