Schoonmaak Vakdagen. CleanTotaal, SchoonmaakJourmaal
16
jul

Unieke co-creatie Schoonmaakjournaal en Clean Totaal in Schoonmaak Vakdagen

Voor de tweede maal organiseert schoonmaakvakblad Clean Totaal de Schoonmaak Vakdagen. Op dinsdag 12 en woensdag 13 november vindt het nationaal vakevenement voor de complete schoonmaaksector weer plaats in Expo Houten, pal naast de A27 bij Utrecht. Schoonmaakjournaal sluit zich als marketingpromotiepartner aan; uniek dat twee concullega’s voor een co-creatie kiezen. “We vinden het heel belangrijk dat dit vakevenement, de exposanten en innovaties de verdiende aandacht op dat prachtige vakpodium krijgen, en we vinden het een uitdaging om zoveel mogelijk schoonmaakprofs te bereiken en triggeren voor een bezoek aan de vakdagen. Die uitdaging gaan we samen aan!”

“We hebben er waanzinnig veel zin in”, reageren Lisanne Andeweg, algemeen manager van Prosu Media Producties waartoe Clean Totaal behoort, en Petra de Bruin, eigenaar, hoofdredacteur en branche-inspirator van Schoonmaakjournaal. “Recent ontmoetten we elkaar en dat leverde direct een inspiratieboost op. Dat geeft energie, dat geeft kracht, dat geeft een goed gevoel.”

Grensverleggend samenwerken

Co-creatie staat voor dialoog, enthousiasme, daadkracht en focus op resultaat. “Grensverleggend of misschien zelfs grensoverschrijdend samenwerken, dat is voor mijn generatie nieuw”, legt Petra uit, “maar het past perfect in de huidige tijd van deeleconomie. Niet onbekend dat ik de branche al jaren een warm hart toedraag, dus ook evenementen als de Schoonmaak Vakdagen. Vorig jaar heeft onze redactie zich daarvoor al ingezet, maar enkel met een deel van de promotie en een aftermovie filmproductie, nu trekken we dat veel verder door.”

Nieuw: Marketingcafé

“Een van de initiatieven die we in gaan zetten, is het Schoonmaak Vakdagen Marketingcafé”, kondigt Lisanne aan. “Op 15 augustus richten we dat café in en gaan we samen met de marketeers van de exposerende bedrijven aan de slag. Tell-a-friendacties, innovatietours, VIP-arrangementen: we geven het creatieve brein van alle marketeers die aansluiten alle ruimte voor ideeën en initiatieven. Co-creatie met alle partijen krijgt zo een enorme potentie.”

Wil je voor het unieke Schoonmaak Vakdagen Marketingcafé uitgenodigd worden? Mail dan naar lisanne.andeweg@prosu.nl of naar info@schoonmaakjournaal.nl. Wil je automatisch op de hoogte blijven over het laatste nieuws over de Schoonmaak Vakdagen?

Klik hier en schrijf je in voor de nieuwsbrief!


Over de Schoonmaak Vakdagen

Op dinsdag 12 en woensdag 13 november 2019 ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen, hét evenement voor professionals in de schoonmaakbranche. Tijdens de Schoonmaak Vakdagen kun je kennismaken met de nieuwste technieken en innovaties. Bestel gratis je toegangstickets via deze link.

Schoonmaak Vakdagen 2019 tickets