NK SnelGlazenwassen zoekt de snelste glazenwasser van Nederland
8
okt

NK SnelGlazenwassen zoekt de snelste glazenwasser van Nederland

De zoektocht naar de snelste glazenwasser is gestart! Op 13 november 2019 bereikt de zoektocht zijn hoogtepunt tijdens de Schoonmaak Vakdagen in Expo Houten. De voorrondes en de grootse finale worden afgewerkt tijdens het vakevenement en staan onder vocale begeleiding van niemand minder dan Evert ten Napel en Andy van der Meijde.


Geïnteresseerd in deelname? Aanmelden kan via de speciale pagina!

De competitie tussen de snelste schrobbers wordt mede mogelijk gemaakt door groothandel GoCleaning, vakmedia SchoonmaakJournaal, Clean Totaal en Glazenwasserapp. Rik van der Woerd is eigenaar van laatstgenoemde organisatie en kijkt uit naar de competitie. “Hoe vaak komt het nu voor dat je een prijs kunt verdienen met het werk, waar je dag in dag uit trots op bent? Dit is een uniek evenement waar vakmanschap centraal staat!”

Geldprijzen

De beste Snelglazenwasser van Nederland ontvangt naast de roem een geldprijs van maar liefst 250 euro. Ook voor de nummer twee en drie liggen leuke prijzen klaar, waaronder een geldbedrag. De organisatie van de Schoonmaak Vakdagen sponsort deze prijzen belangeloos.

Voorrondes

Omstreeks 14.00 uur wordt afgetrapt met de voorrondes. In verschillende tijdblokken strijden glazenwassers tegen zichzelf én de klok. Er worden strafseconden opgeteld bij druipers, strepen en missers. De tien beste glazenwassers kwalificeren zich voor de GRANDE FINALE die start om 16.00 uur.

#NKSnelGlazenwassen

Slimme schrobbers kunnen de voorrondes ontlopen door een video op te nemen. Daarin moet minstens de passie voor glasbewassing aan bod komen en moet zichtbaar zijn hoe de glazenwasser zich voorbereid op het NK. Dus sta jij op die ladder? Maak een filmpje (doe dat wel veilig) en deel dit trots op de Facebook-pagina mét de hashtag #NKSnelGlazenwassen.

De drie beste, leukste of grappigste filmpjes worden beloond met een gratis ticket voor een plaats in de finale! Wel een video ingestuurd, maar niet gekwalificeerd? Dan is er geen man overboord. Glazenwassers kunnen zich aanmelden via deze pagina en worden automatisch geselecteerd voor de voorrondes die plaatshebben in Expo Houten.

Een laatste oproep vanuit de organisatie: Meld je aan en maak kans op die knaken!