Uitpuilende prijzenpot voor winnaars NK SnelGlazenwassen
25
okt

Uitpuilende prijzenpot voor winnaars NK SnelGlazenwassen

Op 13 november 2019 wordt bepaald wie de allersnelste glazenwasser van Nederland is tijdens het NK SnelGlazenwassen op de Schoonmaak Vakdagen in Expo Houten. De top drie wordt beloond met een arsenaal aan prijzen dankzij i-team Global, Go Cleaning, Unger en GlazenwasserApp.nl.

Tijdens het NK SnelGlazenwassen worden deelnemers beoordeeld op basis van snelheid en kwaliteit. In een zinderende finale, die van commentaar wordt voorzien door Andy van der Meijde en Evert ten Napel, nemen de tien snelsten het tegen elkaar op. Voor de top drie liggen grote prijzen én keiharde knaken klaar.

Glasbewassing is vakmanschap

Initiator Rik van der Woerd van GlazenwasserApp is dankbaar dat i-team Global, Unger en Go Cleaning zich hebben geconformeerd aan de competitie waarin vakmanschap centraal staat. “De prijzen vertegenwoordigen een flinke financiële waarde. Ik ben enorm blij dat glasbewassing, wat écht vakwerk is, wordt gedragen door leveranciers en producenten uit de markt. De top drie wordt beloond met producten die zij gedurende hun hele carrière op en af de ladder kunnen gebruiken. Werkelijk fantastisch!”

Verdubbeling geldprijzen

Daarnaast doet de enthousiaste glazenwasser, want dat is Rik ook nog steeds, zelf ook een duit in het zakje. “De geldprijzen die organisator Prosu Media Producties ter beschikking stelt, worden door GlazenwasserApp verdubbeld.” Zodoende gaat de snelste glazenwasser van Nederland er, naast de andere prijzen, met maar liefst 500 euro vandoor. De nummers twee en drie ontvangen 200 en 100 euro.

Prijzenpot NK SnelGlazenwassen

Voor de nummer 1 ligt het volgende klaar:

 • 500 euro cash
 • Bokaal
 • i-Suit met prismabril & Power Wash
  Aangeboden door i-team Global
 • Limited edition Unger U1964
  Aangeboden door Unger
 • Gardiner S-max 27 3K hi-mod van 8.1 meter inclusief slang en borstel
  Aangeboden door Go Cleaning

Voor de nummer 2 ligt het volgende klaar:

 • 200 euro cash
 • Bokaal
 • Unger ETSET
  Aangeboden door Unger
 • Gardiner SLX 22 carbon van 6.5 meter inclusief slang en borstel
  Aangeboden door Go Cleaning

De nummer 3 wordt beloond met het volgende:

 • 100 euro cash
 • Bokaal
 • Unger ETSET
  Aangeboden door Unger
 • Gardiner CLX 18 hybride van 5.3 meter inclusief slang en borstel
  Aangeboden door Go Cleaning

Glazenwassers die zich nog niet hebben ingeschreven voor de competitie kunnen dat tot 8 november 2019 doen via de website van de Schoonmaak Vakdagen. De oproep luidt: Doe mee en pak die prijzen!

NK SnelGlazenwassen

Het NK SnelGlazenwassen is powered by bovenstaande partijen.