Op weg naar de SMVD19!
8
nov

Op weg naar de SMVD19!

Nog maar een paar dagen en dan openen de deuren van dé schoonmaakbeurs voor Nederland en Vlaanderen haar deuren. Met een bomvolle beursvloer, een groots buitenterrein, het NK SnelGlazenwassen, vele primeurs, het Robotplein, een cartoonist en de Tijdlijn der Schoonmaak zijn de Schoonmaak Vakdagen het summum voor de Nederlandse schoonmaak.

In de weken voorafgaand aan de beurs, is Ruben Lijzenga op pad geweest. Van plattelandswegen in het oosten naar de snelwegen in het westen zuiden des lands. In de videoserie Op weg naar de Schoonmaak Vakdagen kunt u alvast kennismaken met een deel van de exposanten op de Schoonmaak Vakdagen.

Ontdek de noviteiten, maak kennis met vernuftigheid en leer nieuwe producten en organisaties kennen. Via onderstaande playlist kunt u eenvoudig de video’s selecteren. Veel kijkplezier en tot dinsdag en woensdag!