i-Team Global

Standnummer 08.05

Changing the way you think about cleaning

i-team Global is een wereldwijde familie van innovatieve schoonmaak- en distributiepartners die zich richten op het leveren van intelligente en hoogwaardige reinigingsmachines en producten aan de industrie.

Ons doel is om het hele reinigingsproces te vereenvoudigen en het plezier bij het schoonmaken terug te brengen. Onze schoonmaakoplossingen richten zich op alle 4 de dimensies van een ruimte. Door onze holistische visie en aanpak komen wij tot een echt schoon resultaat. Een ruimte is pas schoon als alle dimensies (vloeren, wanden & plafonds, meubilair en lucht) gereinigd zijn.

Actief in meer dan 60(!) landeni team Global Logo

i-team heeft een wereldwijd hoofdkantoor in Eindhoven (Nederland), Noord-Amerikaans hoofdkantoor in Holland, Michigan (U.S.) en een volledig eigen productiecentrum in Dongguan (China). We veranderen de manier waarop de hele wereld schoonmaakt met een netwerk van i-partners in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Wereldwijde innovator

We worden beschouwd als een wereldwijde belangrijke innovator. We zijn niet beperkt tot alleen innovatieve machines, zoals de meeste andere bedrijven doen. Wij innoveren in processen en chemicaliën om echte duurzaamheid in de schoonmaaksector te bereiken. Door contact te houden met onze schoonmakers, feedback en inspiratie te ontvangen uit meerdere velden, is ons ontwikkelingsproces de meest klantgerichte in de schoonmaaksector.

Op de Schoonmaak Vakdagen vindt u i-Team Global op stand 08.05

Registreer uw gratis toegang

Bezoekers
Free

Twee dagen GRATIS toegang

Ervaar de nieuwste ontwikkelingen

Beleef de kracht van innovatie

GRATIS parkeren

Toegang tot hét schoonmaakevent van 2023!

Book Now