Waterkracht: Hogedrukreinigers voor ieder reinigingsprobleem
1
nov

Waterkracht: Hogedrukreinigers voor ieder reinigingsprobleem

Zit je met een reinigingsprobleem en ben je op zoek naar een reinigingsoplossing dan heeft Waterkracht voor elke situatie een passende machine of hogedrukreiniger die snel, grondig en op grote schaal kan reinigen.

Waterkracht, reinigen met voorsprong

Niets is zo Nederlands als een geschrobde stoep en wapperend wasgoed. Helder en schoon is het imago van ons waterrijkeland. Het is daarom bijna van nature, dat Waterkracht de kracht van water gebruikt in perfect reinigende systemen. Dat we daarbij zuinig zijn op tijd, geld en milieu is al even Nederlands. Goed schoonmaken is voor ons een kwestie van gezond verstand en goede apparatuur. Een heldere berekening van de beste methode om bepaalde taken goed uit te voeren en een machine leveren die precies dat doet.Wij ontwerpen, maken en leveren effectieve reinigingsoplossingen

Uw vragen en reinigingsproblemen zijn onze antwoorden. Wij leveren goede apparatuur met een duidelijke meerwaarde, want duurzaamheid en kostenbesparende effectiviteit gaan samen met zorg voor mens en milieu. Gebruiksvriendelijk, gebruiksgemak en minimalisering van het gebruik van chemische reinigingsmiddelen zijn verzekerd in ieder Waterkracht concept. De beste apparatuur heeft meer kwaliteiten en Waterkracht heeft deze allemaal in huis. Dat betekend voor u ‘reinigen met voorsprong’. Wij leveren onder andere:

  • Stationaire hogedrukreinigers, zowel warm water hogedrukreinigers als koudwater hogedrukreinigers;
  • Mobiele hogedrukreinigers, zowel warmwater als koudwater reinigingsinstallaties;
  • Hogedrukreinigers voor gevel- en rioolreiniging;
  • Aanleg en installatie van hogedruk leidingsystemen en toebehoren;
  • Diverse types koud water hogedrukinstallaties tot 4000 bar;
  • Complete beregeningsinstallaties.